Sanat

Contemporary Istanbul 2007

Etkinlik Başlangıç - Bitiş Tarihi: 29 Kasım - 02 Aralık 2007
Yer: Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye - İstanbul
İletişim
E-posta: info@contemporaryistanbul...
Web Sitesi: http://www.contemporaryis...


Dünyanın en genç sanat fuarları arasında yer alan ve şimdiden temsil ettiği bölgenin en önemli sanat fuarı olmaya aday Contemporary Istanbul, 2007 senesinde daha da fazla sanatseverle buluşmaya hazırlanıyor. 2006'daki başarılı açılışının ardından, İstanbul'daki güncel sanat ajandasını da takip ederek sanat piyasasının en aktif dönemlerinden Kasım sonunda, Contemporary Istanbul'07 karşınıza çıkıyor.



Contemporary Istanbul 2007 bir önceki fuarın başarısını temel alarak, 29 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında kapılarını açacak. Batı ve Kuzey dünyası kadar Doğu ve Güney dünyasından da galerilere ev sahipliği yapacak olan CI'07, 2006'ya oranla daha fazla kurumu ve etkinliği Lütfi Kırdar'ın çatısı altında birleştirmeyi ve sanatseverlere tartışma panellerinden müzik gecelerine kadar gösterilen sanatı destekleyecek yan aktiviteler sunmayı hedefliyor.

Contemporary Istanbul'un çağdaş sanat dünyasında oluşturmayı umduğu kültürlerarası diyaloğun binlerce yıllık sembolü, Doğu ile Batı'nın birleşme noktası olarak tarihte eşsiz bir yer edinmiş olan İstanbul, 2010 Avrupa Kültür Başkenti olmaya hazırlanırken Türk ve dünya sanatını buluşturacak bu fuara ev sahipliği etmek için ideal bir nokta olarak öne çıkıyor.
Sanat
Sanat Etkinlikleri Arşivi
Sanat etkinliklerine ulaşmak istediğiniz ayı listeden seçiniz.