Yarışmalar

Mimarlık

Toplam 104 yarışma 6 sayfada yayınlanmıştır.
Bu sayfada 21. yarışmadan 40. yarışmaya kadar olanlar gösterilmektedir.
Astambein Design Competition 007
Son Başvuru Tarihi: 26 Kasım 2007

Sonuçlar AçıklandıThe Mersey Observatory International Open Design Competition (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıÜçüncü Bin Yılda Yaşayan Osmanlı Köyü – Cumalıkızık Fikir Proje Yarışması (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıPost-Disaster Housing Design Competition (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

NOLA ReWorks Competition
Son Başvuru Tarihi: 10 Kasım 2007

Sonuçlar AçıklandıLux Futura | The Future of Light Award 2007 (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıBirnbeck Island International Architecture Competition (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Rome Prize 2008
Son Başvuru Tarihi: 01 Kasım 2007

The Facade 2008
Son Başvuru Tarihi: 31 Ekim 2007

Kamusal Mekan Düşleri Charrette
Son Başvuru Tarihi: 27 Ekim 2007

Sonuçlar AçıklandıPortland Courtyard Housing Design Competition (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

St Leger Homes
Son Başvuru Tarihi: 17 Ekim 2007

Sonuçlar AçıklandıTaiwan Hakka Cultural Center International Competition (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

2G Competition - Venice Lagoon Park
Son Başvuru Tarihi: 15 Ekim 2007

Urban Design Competition for the Yujiapu District
Son Başvuru Tarihi: 15 Ekim 2007

Sonuçlar AçıklandıJohn Paul II Centre "Do Not Fear" in Cracow Poland (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıCityscape Architectural Review Awards 2007 (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Ytong Uygulama Yarışması
Son Başvuru Tarihi: 28 Eylül 2007

Sonuçlar AçıklandıII. Ulusal Mimarlık Koruma Ödülleri (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Woolwich Squares International Design Competition
Son Başvuru Tarihi: 19 Eylül 2007

Toplam 104 yarışma 6 sayfada yayınlanmıştır.
Bu sayfada 21. yarışmadan 40. yarışmaya kadar olanlar gösterilmektedir.
Yarışma Arşivi
Yayınlanan yarışmaların kategorik olarak listesi aşağıdadır. Ayrıntılarına ulaşmak istediğiniz kategoriyi listeden seçiniz.