Yarışmalar

Öğrenci

Toplam 131 yarışma 7 sayfada yayınlanmıştır.
Bu sayfada 101. yarışmadan 120. yarışmaya kadar olanlar gösterilmektedir.
Sonuçlar AçıklandıRobert Bruce Thompson Annual Student Light Fixture Design Competition (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıSiemens Sanat "Sınırlar - Yörüngeler" Yarışması (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

The Dell Regeneration International Green Computing Technology Design Competition
Son Başvuru Tarihi: 02 Nisan 2008

The 10th International Festival of Architecture and Interior Design
Son Başvuru Tarihi: 01 Nisan 2008

Sonuçlar AçıklandıGreen Room Pavilion International Student Design Contest (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıPhilips Aydınlatma Tasarım Yarışması (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

"The Present" Architecture's Challenge
Son Başvuru Tarihi: 31 Mart 2008

Sonuçlar AçıklandıUluslararası VELUX Ödülü 2008 (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar Açıklandı2008 NYC Student Lighting Competition (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıLeading Edge Student Design Competition 2007 / 2008 (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıTotem International Competition For Students (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Iraqi Memorial
Son Başvuru Tarihi: 19 Mart 2008

Sonuçlar Açıklandı2008 COD Ideas Competition: Branding The American House (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıJELD-WEN Student Door Design Contest (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıSimple Solutions Design Competition (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

IDEA International Design Excellence Awards
Son Başvuru Tarihi: 29 Şubat 2008

Sonuçlar AçıklandıTemporary Outdoor Gallery Space Ideas Competition (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıMimar Sinan Günleri Afiş Yarışması (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Corus Student Awards: Wasteworld - Living with Waste
Son Başvuru Tarihi: 29 Şubat 2008

Sonuçlar AçıklandıPanini Design Contest (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Toplam 131 yarışma 7 sayfada yayınlanmıştır.
Bu sayfada 101. yarışmadan 120. yarışmaya kadar olanlar gösterilmektedir.
Yarışma Arşivi
Yayınlanan yarışmaların kategorik olarak listesi aşağıdadır. Ayrıntılarına ulaşmak istediğiniz kategoriyi listeden seçiniz.