Yarışmalar

Öğrenci

Toplam 131 yarışma 7 sayfada yayınlanmıştır.
Bu sayfada 81. yarışmadan 100. yarışmaya kadar olanlar gösterilmektedir.
Kokuyo Design Award 2008
Son Başvuru Tarihi: 31 Mayıs 2008

Transform The Future 2008
Son Başvuru Tarihi: 31 Mayıs 2008

Sonuçlar AçıklandıCrystal Vision (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıElectrolux Design Lab 2008 (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıOne Good Chair Design Competition (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıPCI Architectural Student Design Competition 2008 (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar Açıklandı2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul "Hayalimdeki İstanbul" Afiş Yarışması (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıKent Düşleri - 3 Zonguldak Merkez Lavuar Alanı Değerlendirme Projesi (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıWOLDA '08 (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Swarovski Create Your Style Design Contest 2008
Son Başvuru Tarihi: 16 Mayıs 2008

Sonuçlar Açıklandı3. Beton Tasarım Yarışması "Gizli Kalmış Performans" (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıSham Spiritual Oasis - A Competition for Architectural Concepts (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar Açıklandı4. Bosch "İçindeki Çocuğu Uyandır" Oyuncak Tasarım Yarışması (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıLeonardini Ahşap Oyuncak Tasarım Yarışması (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıInternational Designer's Workstation Competition 2008 (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıMİMED 2008 (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıLuraline “It's Your Light!” Student Design Competition (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıContrabands and Freedmen's Cemetery Memorial Design Competition 2008 (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar AçıklandıReinventing Grand Army Plaza (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Sonuçlar Açıklandı2007 / 2008 Schindler Mimarlık Ödülü (Bu yarışma sonuçlandı. Kazananların listesini görmek için tıklayın.)

Toplam 131 yarışma 7 sayfada yayınlanmıştır.
Bu sayfada 81. yarışmadan 100. yarışmaya kadar olanlar gösterilmektedir.
Yarışma Arşivi
Yayınlanan yarışmaların kategorik olarak listesi aşağıdadır. Ayrıntılarına ulaşmak istediğiniz kategoriyi listeden seçiniz.