Etkinlikler

Baucon Yapex 2006

Etkinlik Başlangıç - Bitiş Tarihi: 02 - 05 Kasım 2006
Yer: Antalya Expo Center, Antalya - Türkiye
İletişim
Web Sitesi: www.bauconyapex.com/


Antalya’da bu yıl ondördüncüsü düzenlenmekte olan Baucon Yapex Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri ve Yapı Yenileme Fuarı 02 - 05 Kasım 2006 tarihlerinde ziyaretçilerini Antalya Expo Center’da ağırlayacak. Ülkemiz yapı sektörünün en büyük organizasyonlarından birisi olma özelliğinin yanısıra sektör profesyonelleri için geleneksel bir buluşma noktası olan fuar, bu yıl da onbinleri biraraya getirecek. İçerik ve ürün yelpazesi açısından son derece zengin bir fuar olan Baucon Yapex özellikle turizm mimarisi konseptini öne çıkaran yegane fuar olma özelliğiyle de uluslararası pazarda çok önemli bir konuma sahip bulunuyor.

Gerek ülkemizin dört bir yanından gerekse Suriye, Mısır, İsrail, Yunanistan, Rusya ve İran gibi ülkelerden geniş ziyaretçi potansiyeline sahip olan Baucon Yapex Fuarı ayrıca çok sayıda mesleki etkinliğe de sahne olacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin dört bir yanından Baucon Yapex’e gelecek olan organize ziyaretçi grupları özel otobüslerle Antalya’ya akın edecekler. Ayrıca ülke dışından da çok sayıdan ticaret heyetinin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor. Baucon Yapex Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri ve Yapı Yenileme Fuarı’nda, gerek turizm tesisleri gerekse konut inşaatı ve her türlü bina tadilatı için gerekli olan her türlü yapı malzemesini bulmak mümkün.

Kaba yapıdan prefabrikasyona, boya, sıva ve yalıtım ürünlerinden zemin ve duvar kaplamalarına, seramik ve vitrifiye ürünlerden yapı kimyasallarına, mobilya ve iç mimari ürünlerinden, aydınlatma ve elektrik malzemelerine, peyzaj ve bahçe ürünlerinden park malzemeleri, havuz ve su kaydıraklarına kadar çok geniş bir ürün yelpazesini ihtiva eden Baucon Yapex Fuarı, kaçırılmaması gereken bir bilgi arenası.

Etkinlikler
Seminer 1
Konu : Çelik Tel Donatılı Beton
Hazırlayan : Mehmet Yerlikaya / İTÜ İnş. Müh. / Beksa A.Ş. Teknik Müdür
Tarih : 04 Kasım 2006 Cumartesi
Saat : 13:00 - 14:00
Düzenleyen : Mimarlar Odası Antalya Şubesi Sürekli Mesleki Gelişim Merkezi

Seminer 2
Konu : MDF üzeri PVC kaplı panel ve profillerin tanıtımı, uygulama detayları
Hazırlayan : AGT (Ağaç Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.)
Pazarlama Müdürü K.Kerem BOZKURT(ODTÜ)
Ar-ge Müdürü İç Mimar Atilla ARISOY (MÜGSF)
Tarih : 04 Kasım 2006 Cumartesi
Saat : 15:00 - 17:00
Düzenleyen : Mimarlar Odası Antalya Şubesi Sürekli Mesleki Gelişim Merkezi

Seminer 3
Konu : Akıllı ev Sistemleri ve bina otomasyonu
Konuşmacılar : Prof. Dr. Ali Okatan / Haliç Üniversitesi
Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı
Muhsin Kayrakçı / Elektrik Elektronik Yüksek Mühendisi
Bremen Üniversitesi(Almanya)
Tarih : 03 Kasım 2006 Cuma
Saat : 15:00 - 16:30
Düzenleyen : Meytek Ltd.şti
Organizasyon : Proje'm Dekorasyon Dergisi

Seminer 4
Konu : Isı Yalıtımı ve Boya
Tarih : 5 Kasım 2006 Pazar
Saat : 11.00 – 12.30
Düzenleyen : Desan Boya

Sergi
Serginin Adı : 1. Fotoğraf Yarışması
Düzenleyen : İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi
Sergi Yeri : Baucon Yapex Fuarı Fuayesi Sergi Salonu
Sergileme Süresi : 02 - 05 Kasım 2006
Konu ve Amaç : Ülkemizin alt ve üst yapı işlerinden olan konut ve sanayi yapıları ile yollar, köprüler, limanlar, havaalanları, barajlar, tüneller, içmesuyu ve sulama tesisleri, taşkın konuma ve kanalizasyon gibi yapıların güvenlikli projelerinin yapılması devamında ve projeye uygunluklarını denetlemek görevini yürütmekte olan inşaat Mühendislerinin bu konular üzerinde yapmış oldukları çalışmaları, fotoğraf sanatı yoluyla kamuoyuna aktarmak amaçlanmaktadır.
Konuyla İlgili Linkler

Etkinlik Arşivi
Yayınlanan etkinliklerin kategorik olarak listesi aşağıdadır. Ayrıntılarına ulaşmak istediğiniz etkinliği listeden seçiniz.