Etkinlikler

Yapex Seramik & Banyo Fuarı 2007

Etkinlik Başlangıç - Bitiş Tarihi: 25 - 28 Ekim 2007
Yer: Antalya Expo Center - Antalya
İletişim
E-posta: [email protected]
Web Sitesi: www.yapex.com/



Antalya, gelecek 10 yıllık dönemde ihtiyaç duyacağı ve kentin yapılaşma gündemine girmiş bulunan yaklaşık 300.000 yeni konut kapasitesi ve mevcut turistik yatırımları ile “Islak Hacimler” sektörünün de gözdesi. 25 - 28 Ekim 2007’de her tip ıslak hacim ürünleri Antalya’da Yapex Seramik & Banyo Fuarı’nda yatırımcı ve kullanıcıların karşısına çıkacak. Yapex Seramik & Banyo Fuarı, TİMDER ve ANTİMDER’in güçbirliği ile de destekleniyor.

Fuarda, "seramik" ürünler alanında; duvar ve yer karolarını, iç ve dış mekan seramiklerini, havuz seramikleri ve cephe giydirme seramiklerinin yanında "banyo ürünleri" endüstrisi de fuarda, vitrifiye ve akrilik her tip sağlık gereçleri, sıhhi tesisat armatürleri, banyo dolapları, kabinleri, aksesuarları, saunalar, ayrıca ıslak hacimler için hijyenik ekipmanı da yer alacak.

Yeni konut inşaatlarının geniş bir alana yayıldığı ve her geçen yıl artarak büyüyen konut pazarına ek olarak büyük ölçekli yeni turistik tesislerin çok büyük hacimde yapı üretimi ve yapı yenileme pazarı yarattığı Antalya’da Yapex Seramik & Banyo Fuarı, ıslak hacimler endüstrisi ile inşaatçıların ve yatırımcıların / kullanıcıların buluşma noktası olacak. Fuar, 25 - 28 Ekim 2007 tarihlerinde açılacak ve Antalya ile birlikte Konya, Denizli, Afyon, Muğla, Aydın gibi büyük illerde bulunan tesis, inşaatçı ve diğer profesyonellerce izlenecek.

Türkiye’nin Akdeniz ve Güney Ege sahil bölgeleri ile bu bölgeleri içine alan büyük ölçekli iller, gelişmesini ve yapılanmasını hızla sürdüren önde gelen inşaat pazarını oluşturuyor. Bu bölgelerde yer alan büyük ölçekli turizm yapıları ve halen sürmekte olan yeni tesis inşaatları da seramik ve banyo ürünleri endüstrisi için önem taşıyor. Yeni tesislere ek olarak belirli periyodlarda ıslak hacim mekanlarının yenilemesine giren turistik tesisler ve bölgede hızla gelişen geniş konut pazarı, sektörün bu bölgedeki dinamizmini oluşturuyor.

Etkinlik Arşivi
Yayınlanan etkinliklerin kategorik olarak listesi aşağıdadır. Ayrıntılarına ulaşmak istediğiniz etkinliği listeden seçiniz.