Etkinlikler

MAXimedia 2008

Etkinlik Başlangıç - Bitiş Tarihi: 13 Kasım 2008
Etkinlik Başlangıç - Bitiş Saati: 10:00 - 14:30
Yer: İstanbul Modern, Karaköy - İstanbul
İletişim
Telefon: 0212 293 04 23
Web Sitesi: www.sayisalgrafik.com.t...



Sayısal Grafik ve Autodesk, bilgisayar destekli tasarım görselleştirme ve eğlence sektörüne yönelik canlandırma çözümlerini, 13 Kasım 2008 tarihinde, İstanbul Modern’de çoğulortam ve tasarım profesyonelleri ile buluşturuyor.

Görüntülü anlatımın içeriği ve biçimi sürekli zenginleşiyor, hızı artıyor ve ulaştığı kitleler büyüyor. Televizyon kanallarındaki hızlı artış, reklam sektöründeki canlılık, grafik tasarım, fotoğraf ve sinemada teknik arayışlar, mimari, endüstriyel tasarım ve mekanik tasarımda gerçekçi sunum ve iletişim gereksinimleri, eğitim ve öğretimde teknoloji kullanımına yönelim, elektronik yayım olanakları ve bilgisayar oyunu tasarımındaki yüksek beklentiler, bilgisayar destekli görselleştirme ve canlandırmanın önemini daha da artırıyor. Autodesk 3D ürün ailesinin, bu gereksinimlere yanıt verecek şekilde, film, televizyon, oyun üretimi veya tasarım görselleştirme konularında çalışan profesyonellere sunacağı yenilikler var.

Autodesk Maya 2009, bu sürümle 10 yılı geride bırakarak endüstriye şekil vermeye devam ediyor. "Bilim ve teknoloji dalında Oscar Ödülü" kazanmış Autodesk Maya yazılımı, çok güçlü araçlarıyla 3B modelleme, karakter canlandırma, görsel efekt üretimi ve kaplama araçları sunarak ve sinema-reklam sektörünün en çok tercih ettiği yazılım olma özelliğini sürdürüyor.

Autodesk 3ds Max Design 2009, kavramsal tasarım kararlarınızı keşfetmeye, sinema kalitesinde görsellerle müşterilerinizle iletişim kurmaya ve yaratıcı fikirlerinizin onay sürecini hızlandırmaya yardımcı oluyor. 3ds Max Design 2009 yazılımı, tasarımcılar ve görselleştirme işi ile uğraşanların yaratıcı çalışmalarını desteklemek için kapsamlı 3B modelleme, canlandırma ve kaplama çözümü sunuyor.

Autodesk(R) 3ds Max(R) 2009, Autodesk(R) 3ds Max(R) Design 2009 ve Autodesk Maya 2009'un tanıtımının yapılacağı etkinlik, 13 Kasım 2009 tarihinde iki sunum halinde gerçekleştirilecek. 10:00'daki sabah sunumu, 14:30'da tekrar edilecek. 

Koltuk sayısı sınırlı olduğundan, katılımcıların kayıt yaptırması gerekiyor.

Etkinlik Arşivi
Yayınlanan etkinliklerin kategorik olarak listesi aşağıdadır. Ayrıntılarına ulaşmak istediğiniz etkinliği listeden seçiniz.