Etkinlikler

Emerging Trends in Real Estate Europe 2010

Etkinlik Başlangıç - Bitiş Tarihi: 8 Mart 2010
Etkinlik Başlangıç - Bitiş Saati: 08:30 - 13:30
Yer: İstanbul Swissotel
İletişim
E-posta: [email protected]
Web Sitesi: www.pwc.com
PricewaterhouseCoopers (PwC) ve Urban Land Institute (ULI) işbirliği ile gerçekleştirilen ve gayrimenkul sektöründeki son gelişmeleri içeren "Emerging Trends in Real Estate® 2010 Europe" (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2010) raporunun sonuçları açıklandı.

Rapora göre gayrimenkul sektörünün İstanbul'a ilgisi devam ediyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi İstanbul bu sene de "gelişme beklentileri"nde ilk sırayı aldı. Avrupa'da yedinci kez gerçekleştirilen raporda gayrimenkul şirketi temsilcileri, kredi verenler, aracılar ve gayrimenkul danışmanlarını içeren 600'den fazla sektör temsilcisinin öngörüleri yer alıyor.

Açılış konuşmasını İspanya Büyükelçisi Joan Clos'un yapacağı toplantımızda, PwC Küresel Gayrimenkul Sektörü Lideri Kees Hage ve ULI Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Firuz Soyuer 2010 yılı rapor sonuçlarını paylaşırken, sektörün önde gelen temsilcileri de Türkiye gayrimenkul pazarını tartışacaklar.

8 Mart 2010, Pazartesi günü Swissotel'de saat 08.30'da kahvaltı ile başlayacak ve saat 13.15'te sona erecek olan toplantımızda sizi de aramızda görmeyi arzu ediyoruz.

Program

08:30 Kayıt ve kahvaltı

09:30 Hoş geldiniz

Ersun Bayraktaroğlu, PwC Türkiye Ortağı ve Gayrimenkul Sektörü Lideri Haluk Sur, ULI Türkiye Başkanı Brian Kilkelly, ULI EMEA Bölgesi Küresel Kalkınma Başkan Yardımcısı

10:15 Açılış Konuşması - Şehir planlaması ve yeniden düzenleme Joan Clos, İspanya Büyükelçisi

10:45 Rapor Sunumu: Emerging Trends in Real Estate Europe Kees Hage, PwC Küresel Gayrimenkul Sektörü Lideri Firuz Soyuer, ULI Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi

11:25 Kahve arası

11:45 Panel - Gayrimenkul Yatırımları Açısından Türkiye'nin geleceği

Moderatör:

Hakan Güldağ, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni

Panelistler:

Ozan Balaban, Emaar Türkiye CEO'su George Kaburopulos, ULI Yunanistan Başkanı Hakan Kodal, Krea CEO'su Adnan Nas, PwC Türkiye Kıdemli Ortağı

Onur Takmak, Rhea Investments CEO'su

13:15 Soru & Cevap

Türkçe-İngilizce simultane çeviri olacaktır.

Kayıt
Kayıt Ücreti: 200 TL + KDV (%18)
PwC Türkiye müşterileri* için toplantı ücretsizdir. Sadece kayıt formu göndermeleri gerekmektedir
ULI Türkiye üyeleri** için toplantı ücreti 50 TL + KDVdir. (%18)

Lütfen kayıt formu ile birlikte katılım ücretinin hesabımıza havale edildiğini gösteren dekontu Rabia Durur dikkatine (212) 326 60 50 numaralı faksa veya [email protected] adresine mail olarak gönderiniz.

Etkinlik Arşivi
Yayınlanan etkinliklerin kategorik olarak listesi aşağıdadır. Ayrıntılarına ulaşmak istediğiniz etkinliği listeden seçiniz.