Etkinlikler

Konut Konferansı 2011

Etkinlik Başlangıç - Bitiş Tarihi: 20 Ekim 2011
Yer: YEM
İletişim
Adres: Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. No:12/430 [Polat Kulesi Yanı] 34394 Fulya / İSTANBUL
Telefon: 0212 266 70 70
Faks: 0212 266 70 59
E-posta: [email protected]
Web Sitesi: www.konutkonferansi.com...


Konut sektörünün vizyonu, Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Konut Konferansı"nda çizilmeye devam ediyor.

"Sürdürülebilir Büyüme" teması ile 20 Ekim'de gerçeklesecek olan "Konut Konferansı 2011", konut sektöründe alternatif çözümler, kentsel dönüsüm, konut gelistirme, karlı ve toplum odaklı konutlara odaklanacak.

Dünyadaki çesitli ülkelerin sosyal konut çözümlerinin de örneklerle tartısmaya açılacağı konferans, daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da sektörün tüm bilesenlerini bir araya getirecek.

Ülke gündeminin ilk sıralarındaki yerini her zaman koruyan "konut", bu yıl ikincisi Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen, Türkiye'nin bu alana özel ilk ve tek konferansında tüm detaylarıyla incelenecek. Kentsel dönüsümden sosyal konuta, lüks konutlardan değerleme ve gelistirmeye kadar birçok konunun "Sürdürülebilir Büyüme" teması ile masaya yatırılacağı "Konut Konferansı 2011", 20 Ekim 2011 Persembe günü, Yapı-Endüstri Merkezi Etkinlik Salonu'nda gerçeklestirilecek.

Konut üretimi ve gelistirmede hedeflenen büyümenin ekonomik ve sosyal boyutlarıyla sürdürülebilir olması için gerekenlerin tartısılacağı konferansta, dünyadaki farklı konut gelistirme modelleri de vaka etüdü olarak değerlendirilecek. Konferansa Türkiye ve dünyadan önemli konusmacılar katılacak.

Konut Konferansı 2011'de gündem olusturacak birçok önemli konu baslığı ele alınacak: "Yalnızca bir Sosyal Tüketim değil Yatırım Aracı da olarak Konut'un Değerlendirilmesi" konu baslığı bunlardan biri... Sili Gaz (COPEC) ve Sili Üniversitesi isbirliği ile kurulan, kar amaçlı ancak soysal odaklı konut ve altyapı projeleri üreten Elemantal Grubu'nun kurucusu Alejandro Arevena, sermaye- kamu yararı iliskisi üzerinden konut kavramına yeni bir yaklasım getirecek.

YEM tarafından düzenlenen bulusmalar, yapı sektörünün farklı kesimleri arasında bilgi paylasımı, iletisim ve tanıtım olanağı sağlarken, sektörün gelisimine katkıda bulunuyor. Konferans 20 Ekim 2011'de Yapı-Endüstri Merkezi Etkinlik Salonu'nda gerçeklesecek.

Etkinlik Arşivi
Yayınlanan etkinliklerin kategorik olarak listesi aşağıdadır. Ayrıntılarına ulaşmak istediğiniz etkinliği listeden seçiniz.