İlan Verme

İlan Verme

Duyuru!Cumartesi ve Pazar günleri Arkitera Mimarlık Merkezi kapalı olduğu için, Arkitera Kariyer ile ilgili soru ve başvurularınızı e-mail yoluyla göndermenizi rica ederiz. Haftasonu göndereceğiniz ilanlar Pazartesi günü yayına açılır.

Arkitera kariyer ilanı yollama adımları:
Belirtilen format ve standartlarda hazırlanan ilan, Arkitera'ya email yolu ile, kariyer[at]arkitera[dot]com adresine gönderilebilir.

Kariyer ilan bedeli, İstanbul ve Ankara'daki kurumlar için 300 TL (KDV dahil), diğer şehirler için ise 200 TL (KDV dahil) olarak belirlenmiştir.

Kariyer ilanları 1 ay süre ile yayına açık kalmaktadır. Daha erken kapanmasını istediğiniz ilanları e-mail ile bildirmeniz gereklidir.

Ödemeler Arkitera Mimarlık Merkezi AŞ'nin aşağıda bilgileri verilen banka hesabına yapılmalı ve banka dekontu ile fatura bilgileri 0216 386 94 30 nolu faksa ya da kariyer[at]arkitera[dot]com adresine yollanmalıdır.

DENİZBANK KIZILTOPRAK ŞUBESİ 
IBAN No: TR35 0013 4000 0020 6690 8000 04

İlanlar, banka dekontu ve fatura bilgileri Arkitera'ya yollandıktan sonra yayına açılacaktır.

Fatura dekont üzerindeki açıklama bölümüne göre kesilecektir. Bu açıklama bölümünde mutlaka fatura kesilecek olan resmi adınızın bulunması gerekmektedir. 

Kredi kartıyla da Arkitera Kariyer Sayfaları'na ilanınızı verebilirsiniz. Kredi kartıyla ödeme yaparak ilan vermek istiyorsanız tıklayın.

İlan hakkında:
Arkitera Kariyer sayfalarında ilanınızın yayınlanması için tüm ilan metninin word dosyası olarak, logo ve kurum kimliği ile ilgili belgelerin jpg ya da gif formatında yollanması gerekmektedir. İlan metni 100 kelimeyi geçmemelidir. 

Yayınlanan tüm ilanlar, ilk yayın tarihi sırasına göre kariyer sayfalarında yerini almaktadır. İlanlar, her kurum için kendi kurum kimliğinde hazırlanan popup'lara yerleştirilir.