
1995''de Ryue Nishizawa ile birlikte, New York''da Çağdaş Sanat Müzesi''nden Londra''da Serpentine Pavyonu''na, Tokyo''da Christian Dior Binası''ndan 2004''te Venedik Mimarlık Bienali kapsamında 9. Uluslararası Mimarlık Sergisi''nde Altın Aslan''ı kazanan Kanazawa''da 21. Yüzyıl Çağdaş Sanat Müzesi''ne kadar dünyanın dört bir tarafında birçok yenilikçi mimari esere imza atan SANAA''yı kurdu. 2000''de Ryue Nishizawa ile birlikte 7. Venedik Mimarlık Bienali Uuslararası Mimarlık Sergisi''nde Kızlar Şehri isimli Japon Pavyonu''nu düzenledi.
2010 Mart''ta İsviçre, Lausanne''de son Rolex Eğitim Merkezi ve Lens''de Louvre Müzesi SANAA projeleri arasında.
Kazuyo Sejima Princeton Üniversitesi ve Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne''de dersler verdi. Şimdi ise Keio Üniversitesi''nde öğretim görevlisi olarak çalışıyor. 17 Mayıs 2010''da Ryue Nishizawa ile birlikte Pritzker Mimarlık Ödülü''nü kazandı.
Çağdaş Japon mimarisinin minimalist çizgilerinden esinlenen tüm çalışmalarını, araştırmaya odaklanmak şekillendiriyor. Toyo Ito, Sejima''yı malzemeyi ve düşünceyi birbirine bağlarken maksimum sadeliği kullanan bir mimar olarak tanımlıyor.
- Ana Sayfa
- Kazuyo Sejima Hakkında
- Kazuyo Sejima''dan 12. Venedik Mimarlık Bienali''ne Giriş
- Etkinlik Mekanları
- 12. Venedik Mimarlık Bienali''nde İtalyan Pavyonu: AILATI. Gelecekten Yansımalar
- Mimarlık Cumartesileri
- Üniversiteler Mimarlıkla Buluşuyor
- Paralel Etkinlikler
- Katılımcılar
- Altın Aslan Yaşam Boyu Başarı Ödülü
- 11. Venedik Mimarlık Bienali