Haberler

En Büyük Gayrimenkul Etkinliklerinden MIPIM 2006

Tarih: 6 Şubat 2006 Derleyen: Rabia Alga

  

MIPIM, dünyanın önde gelen gayrimenkul etkinliklerinden biri. 14-17 Mart 2006 tarihleri arasında gerçekleşecek MIPIM Fuarı geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da birçok yatırımcıyı, proje geliştiricilerini bir araya getirerek uzun dönemli ilişkilerin kurulmasını, yeni projelerin sunulmasını ve kurumların daha verimli işler yapmasını amaçlıyor.

Konferans, atölye çalışmaları ve paralel etkinliklerin yanı sıra MIPIM Fuarı’nda her yıl 6 proje ödüle layık görülüyor. Immobilien Zeitung ve Eta Star’ın organize ettiği MIPIM Ödülleri en iyi gayrimenkul projelerini seçmeyi hedefliyor. Bu yıl 16. sı yapılacak olan ödül töreninde katılımcıların gizli bir şekilde oyladıkları projelerden 5 tanesi ödül kazanacak ve 1 proje de jüri özel ödülüne layık görülecek.



MIPIM Ödülleri’nin jürisinde yer alan Peter Cole, bu ödülün gayrimenkul şirketlerine sorumluluk hissi yüklediğini, uluslararası ölçekte önemli bir marka haline getirdiğini ve seçilen bütün projelerin şirketlerini kutladığını belirtiyor.

MIPIM Ödülleri, Mart 2005 - Mart 2006 arasında tamamlanmış olan gayrimenkul projelerini kapsıyor. Projelerin seçilmelerinde teknik ve mimari kalite, tasarımının özgünlüğü, yapının arsaya başarılı bir şekilde uyumu, altyapısı, etkinlik ve hizmet imkanları gibi bazı kriterler göz önünde tutuluyor.

Bu yılın kategorilerine göre aday olan projeler:

İş Merkezleri
The Royal Bank of Scotland: World Headquarters
Barclays World Headquarters
Home Office Project

Alışveriş Merkezleri
Dolce Vita Coimbra
Weltstadthaus Peek & Cloppenburg
Centro Commerciale Leonardo

Yenilenmiş Ofis Yapıları
Madou Plaza
General Motors Renaissance Center
Littlewoods/Hangar 2

Konut Projeleri
The Lake Apartments
Lofos Edison
Marina Towers

Oteller ve Turizm Tesisleri
Monte-Carlo Bay Hotel & Resort
Kruisheren Hotel Maastricht
Deluxe Hotel Villa Kennedy

Takvim
<<Haziran 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.