Haberler

RAF Ürün Dergisi’nin Temmuz Sayısı Mimarlık Ofislerindeki Yerini Aldı

Tarih: 25 Temmuz 2006


Arkitera.com’un Ürün Tanıtımı Bölümü’nün başarısından alınan ilham ile ortaya çıkan RAF Ürün Dergisi’nin Temmuz Sayısı çıktı ve bütün abonelerin adreslerine gönderildi. Derginin Temmuz sayısında, banyo mobilyalarından, otomatik kontrol sistemlerine, aydınlatma armatürlerinden cephe kaplamalarına kadar birçok ürünün detaylı tanıtımları yer alıyor.

Yapı Malzemelerinin Seçiminde RAF’ın Önemi
Mimari tasarım, yapı üretimi ve kullanım aşamalarının temel öğesi olan yapı malzemelerinin seçimi, mimari tasarım ürününü doğrudan etkiliyor.

Nitelikli ürünlerin ortaya çıkması için, kullanılacak olan malzemenin özelliklerinin bilinmesi ve seçimin bu doğrultuda yapılması önem kazanıyor. Yapı sektöründe malzeme ve ürün seçiminde karar verici pozisyonlardaki kişiler günümüzde yoğun bir bilgi yağmurundan kendi ihtiyaçlarına göre seçim yapmakta zorlanıyorlar. Sürekli gelen tanıtım broşürleri, malzeme ve ürün örnekleri, kataloglar, ürünün özelliklerinden çok markayı öne çıkartan reklamlar ve bunun gibi benzeri her tür tanıtım, özellikle mimarların yeni ürünlerle ilgili bilgi edinme ihtiyacını karşılamaktan uzak kalıyor.

Türkiye’nin ilk ürün dergisi olan RAF, reklam ve sloganlardan uzak ürün tanıtımları içermesi ile mimarlar ve satınalmacıların malzeme seçimlerinde kullanacakları geniş kapsamlı bir kaynak olarak ofislerdeki yerini almaya başladı. RAF Ürün Dergisi’nin yeni sayıları ile sürekli güncellenen internet sitesi de geniş kapsamlı bir online yapı malzemeleri kataloğu olmaya aday. Dergiden ya da internet sitesinden firmaların iletişim bilgilerine ulaşılabiliyor. İnternet sitesindeki interaktif formlar sayesinde, malzemeler hakkında daha ayrıntılı bilgi istenebiliyor.

Temmuz Sayısı Kapak Tasarımı
RAF Ürün Dergisi’nin Temmuz sayısının kapak tasarımı, projeleri ile adından sıkça söz ettiren ünlü mimar Emre Arolat tarafından tasarlandı. Kapakta yer alan tasarım, “Dalaman Uluslararası Havalimanı Terminali” projesine ait çizimleri içeriyor.

Abonelik ve Rezervasyon
Ücretsiz olarak abonelerin adreslerine gönderilen dergiye abone olmak için, http://raf.arkitera.com adresindeki abonelik formunu eksiksiz olarak doldurmak gerekiyor. Abonelik başvurusunda mimarlık ofisleri ve kurumların satınalma bölümünde çalışanlar, ilgili bölümlerde akademisyenlik yapanlar, son sınıf ya da yüksek lisan öğrencisi olanlar tercih ediliyor.

http://raf.arkitera.com adresinden, abone olmadan da RAF Dergisi’nin takibi mümkün. İnternet sitesindeki interaktif formlar sayesinde malzeme ile ilgili soru ve talepler doğrudan firmalara iletilebiliyor.

RAF Ürün Dergisi’nde ürünler firmaların rezervasyon yaptırdıkları sıra ile yer alıyor. Rezervasyon için http://raf.arkitera.com adresindeki rezervasyon formu doldurularak veya bu adrese mail atılarak  Arkitera Mimarlık Merkezi ile iletişime geçilebiliyor.

Konuyla İlgili Linkler
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.