Haberler

Arkitera Öğrenci Temsilcileri Arıyor

Tarih: 2 Mart 2007
Türkiye’de birçok mimarlık fakültesi bulunmasına ve eğitim dönemleri boyunca bu fakültelerde birçok gelişme gerçekleşmesine rağmen hem okullar arasındaki iletişim hem de okullarda gerçekleşen birçok etkinliğin diğer okullara, öğrencilere ve akademisyenlere ulaşma şansı oldukça az. Bu iletişim kopukluğundan yola çıkarak Arkitera.com’da yeni açılacak olan Eğitim Bölümü’yle üniversitelerin tanıtımına ve bu iletişim problemlerinin çözümüne katkıda bulunmayı planlanıyor.

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki Mimarlık ve Mimarlık-Mühendislik Fakülteleri’ndeki mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı, şehir ve bölge planlama, iç mimarlık ve çevre tasarımı, peyzaj mimarisi ve kentsel tasarım ve endüstri ürünleri tasarımı bölümlerinin, diğer üniversiteler ile olan iletişim sorununu bir ölçüde olsun azaltmayı, bu bölümde fakültelerin genel bilgilerinin yanında okul bünyesindeki gelişmeleri, etkinlikleri interaktif olarak aktarmayı planlanıyor.

Bu haberlerin bizlere her okuldan belirlenecek birer öğrenci temsilcisiyle aktarılmasını planlıyoruz. Çeşitli mimarlık fakültelerinin bölüm başkanlarıyla yaptığımız yazışmalarda bu öğrenci temsilcilerinin bazıları belirlendi. Belirlenen öğrenci temsilcileri;

Çukurova Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden Levent C. Ayvazoğlu

Hacettepe Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Tasarım Bölümü’nden Selin Sepici

Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nden Umut Özdemir

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden Gizem Cihan

Mersin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden Mustafa Umut Gül

Eğer siz de Arkitera Eğitim Bölümü için okul temsilcisi olmak istiyorsanız özgeçmişinizi ve iletişim bilgilerinizi editor [at] arkitera [nokta] com e-mail adresinden gönderebilirsiniz . Özgeçmişleriniz değerlendirilerek size en yakın zamanda cevap verilecektir.
YorumlarYorum Sayısı: Henüz hiç yorum yapılmamışBütün yorumları forumda okuyun!
Bütün yorumları forumda okuyun!
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.