Haberler

İstanbul Mobilya Fuarı, MOSDER etkinlikleriyle zenginleşecek

Tarih: 27 Nisan 2007
İstanbul Mobilya Fuarı, bu yıl 2 - 6 Mayıs 2007 tarihlerinde, CNR’da gerçekleştiriliyor. 120 bin metrekarelik alana yayılan, 300'ün üzerinde katılımcısı ile 50 bin ziyaretçisini bir araya getirecek İMOB’07’de, ev mobilyaları ve iç dizayn ürünleri sergilenecek.

Mobilya Sanayicileri Derneği’nin işbirliğinde, içeriği çeşitli etkinliklerle zenginleştirilen fuar, İtalyan tasarımcıların konuşmacı olacağı seminerler, yarışmalar ve özel sergilerle donatıldı.

İtalyan tasarımcılardan tüyolar
Dünyaca ünlü tasarım okulu Domus Academy’nin üst düzey yöneticilerinden Prof. Mr.Dante Donegani ve Prof. Mr.Giovanni Lauda, İMOB katılımcıları için çok özel bir sunum yapacak. İtalyan tasarımcılar tarafından önemli bilgiler verilecek “İtalyanlar nasıl tasarlıyor?” başlıklı seminer, 5 Mayıs Cumartesi günü, 13.00 – 15.00 saatleri arasında ücretsiz izlenebilecek.

İMOB katılımcıları tasarımları ile yarışacak
Türkiye’nin en büyük mobilya fuarının katılımcıları, bu yıl yalnızca yeni iş fırsatları için değil, İMOB Tasarım Yarışması için de yarışacak!

Başarılı tasarımları öne çıkararak teşvik etmek, sektörün konuya ilgi ve duyarlılığını artırmak ve nihai olarak da Türkiye’nin tasarım gücüne katkıda bulunulmak amaçlarıyla yola çıkılan yarışma, CNR ve MOSDER’in işbirliğiyle düzenleniyor.

Tüm İMOB katılımcılarının katılması beklenen yarışmada, “En başarılı stand” ödülünün yanı sıra, oturma odası, yatak odası, yemek odası, genç odası, kanepe ve aksesuar kategorilerinde de birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülleri, 3 Mayıs Perşembe günü düzenlenecek kokteyl ve fotoğraf gösterisiyle birlikte sahiplerini bulacak.

Üniversitelilerin tasarımları için özel sergi
MOSDER tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Tasarım Yarışması’nda geçtiğimiz yıl dereceye giren öğrencilerin projeleri, prototip ve fotoğraflarıyla özel bir alanda sergilenecek.

Üniversite – sanayi işbirliğinin tetiklenmesi amacıyla MOSDER’in ev sahipliğinde oluşturulan bu özel sergi, ODTÜ, Anadolu Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi’nden tasarımcı adaylarının projelerini ağırlayacak.
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.