Haberler

İstanbul Mobilya Fuarı'na İnegöl damgası

Tarih: 7 Mayıs 2007 Kaynak: Zaman Yazan: M. Emin Karakurt
İstanbul Yeşilköy CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı'na ( İMOB) İnegöl mobilyası damgasını vurdu. Değişik yerlerden gelen 300 mobilya firmasının katıldığı İMOB'da İnegöl'den 35 firma stand açtı.

Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimlerin erken tarihe alınması nedeniyle yaşanan siyasi kargaşanın piyasaları etkilemediği İMOB'da görülüyor. Yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi gören fuar ile ilgili görüşlerini dile getiren Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Çilek, önceki fuarlara göre son fuarın büyük ilgi gördüğünü söyledi. Fuar'da büyük bir hareketlilik yaşadıklarını anlatan Çilek, "Son günlerde yaşanan siyasi kargaşa, fuarı olumsuz etkilemedi. Fuar, tahmin ettiğimizden fazla ilgi görüyor. Düzenlenen İMOB yurt içi ve yurt dışında profesyonel ziyaretçiler için çok önem arz ediyor. İnegöl'ün İMOB'a büyük katkıları oldu. Önceki fuarlara göre İnegöl'ün ağırlığı daha fazla." dedi.

Fuar süresince yurt içi ve yurt dışına 15 bayilik verdiklerini aktaran Çilek, İnegöl mobilyasının son yıllarda sektördeki ağırlığını iyice hissettirdiğini vurguladı. İnegöl'ün mobilya ile özdeşleştiğini vurgulayan Muzaffer Çilek, "İnegöl mobilyası artık önünü daha güzel görüyor. Mobilya ile özdeşleşen İnegöl, sektörde en güçlü isim olduğunu düzenlenen fuarlarla güzel bir şekilde gösteriyor." açıklamasında bulundu. Çilek, Gala, Donat, Dilay, Vira, Weltew gibi İnegöl mobilya firmalarının katıldığı fuarı gezen İnegöl Yenice Beldesi Belediye Başkanı Ramiz Yiğit, fuarda İnegöl firmalarının ağırlığını görmelerinin kendilerini çok memnun ettiğini ifade etti.
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.