Haberler

Postopolis!

Tarih: 29 Mayıs 2007 Kaynak: Storefront Sanat ve Mimarlık Galerisi Çeviren: Elçin Ertuğrul

Postopolis! Mimarlık, kentsel tasarım, peyzaj ve tasarım üzerine beş tam günlük bir etkinlik maratonu. Los Angeles (BLDGBLOG), London (City of Sound), New York (Inhabitat), San Fransisko (Subtopia)’dan blog yazarlarının mimarlar, şehir plancıları, teorisyenler ve tarihçiler ile buluşacağı, panel tartışmaların canlı röportajların, slideshowların ve film gösterilerinin yer alacağı diğer bir deyişle “blograthon” Postopolis!’e 29 Mayıs ile 2 Haziran arasında New York’taki Storefront Sanat ve Mimarlik Galerisi, ev sahipliği yapacak.

Web üzerinde tartışma ve paylaşıma olanak sağlayan Blog (web log’un kısaltması) yazımının mimarlık tartışmalarına getirdiği yeni açılımlar ve bunun müzeler, resmi veya bağımsız mimari organizasyonlar ve hatta mimarlik eğitimine etkileri tartışılacak. Postopolis mimari blogların geçtigimiz beş sene içerisinde neler başardığına ve geleceğiyle ilgili ipuclarının aranacağı bir platform olması amaçlanıyor.

Programdaki bazı katılımcılar şöyle sıralanıyor; Michael Sorkin & Mitchell Joachim, Mark Wigley, Neil Smith, Beatriz Colomina, Lebbeus Woods , Laura Kurgan, Stanley Greenberg, Joel Sanders, Susan Szenasy, DJ /rupture, Andrew Blum, Jake Barton, William Drenttel, Tom Vanderbilt, Michael Bierut, Lawrence Weschler, Robert Krulwich, Benjamin Aranda & Chris Lasch, Randi Greenberg, Allan Chochinov, Julia Solis, Ada Tolle & Giuseppe Lignano, Scott Marble, Paul Seletsky, Robert Neuwirth, Wes Janz, James Sanders, David Benjamin & Soo-in Yang, Eric Rodenbeck, Kevin Slavin, Gianluigi Ricuperati, Quilian Riano, Miss Representation, Enrique Gualberto Ramirez, George Agnew, Chad Smith, Abe Burmeister, John Hill.

Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.