Haberler

Öğrenciler Açık Hava Gösterileri için Sahne Tasarlayacaklar

Tarih: 19 Haziran 2007


Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş. tarafından, alüminyum teknolojilerinin yaygın olarak kullanılmasını desteklemek amacıyla düzenlenen geleneksel proje yarışmasına başvurular başladı. Alüminyum 2007 Öğrenci Proje Yarışması’nın bu yılki temasını; “açık hava gösterileri için hareketli / sökülüp takılabilir sahne tasarımı ve sahnenin yer alacağı etkinlik alanının düzenlenmesi” oluşturuyor.

Yarışmaya katılacak öğrenciler projelendirecekleri etkinlik alanını istedikleri bir şehirden seçebilecekler. Bunun yanı sıra yarışmacılar; hazırlayacakları projenin kullanıma yönelik senaryosunu da; sahne ve sahne hazırlık mekanları (makyaj, wc, duş gibi hizmetleri sağlayacak sanatçı odaları, prova odası, kostüm odası, dinlenme odası) gibi işlevsel olanaklar çerçevesinde yine kendileri hazırlayıp sunacaklar. Katılımı lisans öğrencileri ile sınırlı olan yarışmaya, Türkiye ve KKTC’deki mimarlık fakültelerinde öğrenim gören öğrenciler, bireysel ya da grup olarak katılabilecekler. Yarışma şartnameleri Haziran 2007’den itibaren www.cuhadaroglu.com adresinden temin edilebiliyor.

Danışman jüri üyeliğini Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özen’in yapacağı Çuhadaroğlu Alüminyum 2007 Öğrenci Proje Yarışması’nın asli jüri üyeleri ise şöyle; Doç.Dr. Arda İnceoğlu (İTÜ Mimarlık Bölümü), Doç.Dr. Ayhan Usta (KTÜ Mimarlık Bölümü), Y. Mimar Cem Altınöz, Prof.Dr. İlgi Yüce Aşkun (MSGSÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı), Y. Mimar Kaya Arıkoğlu, Prof.Dr. Mustafa Kandil (KTÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı), Y. Mimar Ragıp Buluç, Y. Mimar Tamer Başbuğ ve Y. Mimar Yakup Hazan.
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.