Haberler

Altındağ’a 2.5 milyon YTL yatırımla spor kompleksi

Tarih: 26 Haziran 2007 Kaynak: Hürriyet Ankara
Altındağ Belediyesi 2.5 milyon YTL’lik yatırımla inşa ettiği ilçenin en büyük spor kompleksini hizmete açtı.

Kompleksin içinde basketbol, voleybol ve futbol sahaları bulunuyor. İki adet spor tesisi ve sporcu binası, bir halı saha, bir basketbol sahası, bir tenis kortu, bir voleybol sahası ve bir adet sentetik çim antrenman sahası ile seyirci tribününden oluşan tesisin toplam alanı 18 bin metrekare. Bin 218 kişi kapasiteli kapalı seyirci tribünü bulunan tesisin sporcu binaları aynı anda 40 sporcuya hizmet verebilecek şekilde düzenlendi. Tesiste ayrıca idari yönetim ofisleri, duş, tuvaletler, teras kafeteryası ve dinlenme alanları da bulunuyor.

2005 yılında imzalanan protokolle İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden 10 yıllığına kiralanan, her türlü mimari eksiği giderilerek tam donanımlı hale getirilerek örnek bir tesis görünümüne kavuşan Altındağ Belediyesi Spor Tesisleri, Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Zara’nın verdiği konserle açıldı.

2 yılda 30 yıllık yatırım yaptık
Açılış töreninde konuşan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, görevde bulundukları son iki yıl itibariyle yapılan yatırım miktarının Altındağ’da son 30 yıl içinde yapılan yatırım miktarından daha fazla olduğunu hatırlatarak, "Altındağ, değişiyor. Bu değişimi lütfen takip edin. Belediyeye gelin, yönetime katılın, bizleri denetleyin. Çünkü biz sizden aldığımız güçle, sizin paranızla size hizmet üretmeye çalışıyoruz. Cumhuriyet tarihinde son 60 yılda kaderine terk edilen Altındağ’ı birlikte eski günlerine döndüreceğiz" dedi.

AKP Ankara Milletvekili Haluk İpek de konuşmasında Altındağ’daki değişimin sadece ilçeden değil tüm Türkiye’den izlendiğini ve toplumun tüm kesimlerini memnun ettiğini söyleyerek, "Veysel Tiryaki’yi gönülden kutluyorum. Altındağ’ı adı gibi altın bir kent yapma yolunda attığı adımları bizzat biliyorum ve takdir ediyorum" dedi.
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.