Haberler

İTÜ Mimarlık Fakültesi Mezuniyet Töreni

Tarih: 29 Haziran 2007 Yazan: Gökçe Aras
İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunları diplomalarını 28 Haziran 2007’de Taşkışla Binası’nın avlusunda düzenlenen törenle aldılar. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan tören İstanbul Mimarlık Fakültesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Cengiz Giritlioğlu’nun konuşmasıyla devam etti.

Giritlioğlu konuşmasında mezunlara atılacakları bu yeni hayatta kendilerine güvenmelerini, kendilerini yenilemelerini ve doğru bilgiyi aramalarını tavsiye etti.

Giritlioğlu konuşmasının ardından mimarlık fakültesi birincisi olan Şehir ve Bölge Planlama Bölümü mezunu Melike Sarım’a merhum Ordinaryus Prof.Dr. Emin Onat anısına ödül verdi.

Daha sonra Mimarlık Bölüm Başkanı Prof.Dr. Semra Aydınlı bir konuşma yaptı. Mezunlara başarılar dileyen Aydınlı, mezunların ailelerine de tebrik etti. Aydınlı’nın konuşmasının ardından mimarlık bölüm birincisi Hakika Duran, ikincisi Hande Dizdar ve üçüncüsü Emre Açar’a çeşitli kişi, kurum ve kuruluşlar ödül verdi.

Daha sonra ise Mimarlık Bölümü’nün en zor projesi olan Diploma Projesi’nde derece alan öğrencilere ödülleri verildi. Diploma Projesi Ödülleri kapsamında 1.’lik, 2.’lik ve 3. ödülün yanı sıra dört adet de mansiyon ödülü verildi. Birinciliği kazanan Emre Açar’a Arkitera Mimarlık Merkezi adına Ömer Kanıpak tarafından Avrupa’ya uçak bileti verildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezuniyet töreni Şehir ve Bölge Planlama, İç Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı ve Endüstri Ürünleri Tasarımı bölüm başkanlarının konuşmalarının ardından derece alan mezunlara ödüllerinin verilmesiyle devam etti.
Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.