Haberler

Bursa'nın su sorununu, yapımı süren Nilüfer Barajı çözecek

Tarih: 5 Temmuz 2007 Kaynak: Zaman Yazan: Hamza Erdoğan, Nevzat Bayram
AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Çelik, Bursa'nın su sorununun, yapımı devam eden Nilüfer Barajı ile biteceğini açıkladı. Türk milletinin çok vefalı olduğunu, kendisine hizmet edenleri asla unutmayacağını kaydeden Çelik, vatandaşların 22 Temmuz seçiminde AK Parti'yi büyük bir oy çoğunluğuyla birinci parti yapacağını söyledi.

Bursa genelinde aralıksız olarak sürdürülen seçim kampanyası kapsamında hummalı bir seçim çalışması yürüten AK Parti Bursa milletvekili adayları, Grup Başkan Vekili Faruk Çelik'in öncülüğünde ilçe ve köyleri ziyaret ederek bir taraftan projelerini anlatıyor, diğer yandan halkın talep ve sorunlarını yerinde görme imkanı buluyor. Yaklaşık 5 yıllık iktidarları döneminde Bursa'nın yıllardır sürüncemede olan kronikleşmiş birçok sorununu çözüme kavuşturduklarını söyleyen AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Çelik, hükümet olarak gelecek dönem için de çok önemli projelerinin olduğunu söyledi. Çevre yolunun kendilerinden önce üç hükümet döneminde temelinin atıldığını, ancak bir arpa boyu mesafe alınmadığını hatırlatan Çelik, kendi iktidarları döneminde bunun tamamlanarak Bursa'ya kazandırıldığını söyledi. Çevre yoluyla birlikte, Yakın Doğu Çevre Yolu ve şehir merkezindeki kavşakların tıkanma noktasına gelen Bursalılara nefes aldırdığını anlatan Çelik, halen yapımı devam eden Nilüfer Barajı'nın bitmesiyle birlikte Bursa'nın su sorununun da çözüleceğini anlattı. Kamuoyunun yakından tanıdığı kadın adaylardan gazeteci-yazar Cennet Cankılıç, gittikleri hemen her yerde AK Parti'ye büyük bir teveccühün görüldüğüne dikkat çekerken, 30 yıllık gazetecilik hayatından sonra siyasete soyunarak Bursa'dan milletvekili adayı olan Mehmet Ocaktan da halkın kendisine hizmet eden dürüst parti ve liderlerin etrafında kenetlendiğini ifade etti.
YorumlarYorum Sayısı: Henüz hiç yorum yapılmamışBütün yorumları forumda okuyun!
Bütün yorumları forumda okuyun!
Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.