Haberler

Baykan Kombi ve Panel Radyatör Üretim Tesisleri Açıldı

Tarih: 9 Temmuz 2007


“Baykan Kombi”, her kesime ve her bütçeye yönelik uzmanlaşmış kadrosu ile ürettiği ürünleri tüketicilere sunmak amacıyla Düzce’de kurduğu Kombi ve Panel Radyatör Üretim Tesisleri’ni açtı. 2005 yılına kadar kendi markası ile İtalya’da ürettirdiği kombileri Türkiye pazarına sunarak satışını gerçekleştiren Baykan, 2004 yılında Düzce’de temellerini attığı üretim tesislerini Ağustos 2005 yılında faaliyete geçirdi. Daha önceleri İstanbul İkitelli’de gerçekleştirdiği panel radyatör üretiminin Düzce’de kurduğu tesislere geçişi sürecinden dolayı fabrikanın açılışını bu seneye bırakan Baykan, 5 Temmuz tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla entegre tesislerinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta konuşma yapan Başbakan Erdoğan, Düzce Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan fabrikalar sayesinde iş istihdamının arttığını belirterek, "Düzce’nin çok kısa sürede kalkınmaya başladı, devletin teşvik kapsamı çalışmaları sayesinde bir çok ilimizde işsizlik oranı azalmaktadır" dedi. "Bugün burada açılışını gerçekleştireceğimiz Baykan Grup’un Kombi ve Panel Radyatör Entegre Tesisleri, Baykan ailesine ve Düzce halkına hayırlı olsun" diyerek açılış kurdelesini Baykan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kan ile birlikte kesti.

Baykan Kombi, kurulduğu 1987 yılından itibaren tüketicilerin ihtiyaçlarını, duygularını ve yaşam tarzlarını dikkate alarak, onların hayal güçlerini zenginleştirecek ürünleri tasarlıyor. Her anlamda fark yaratmayı amaçlayan Baykan, kendi bünyesinde çalışan Ar-Ge Departmanı ile sürekli değişen ihtiyaçları belirlemek ve yanıt vermek için farklı çözümler üretiyor. Teknolojik ürünlerin üretimini yapmakla birlikte farklı yaşam tarzlarına, ihtiyaç ve beklentilerine yönelik bulabilecekleri, her biri iyi tanımlanmış kombiler tasarlıyor.
Takvim
<<Haziran 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.