Haberler

Sapphire’le metrekare fiyatı 7 bin doları gördü

Tarih: 13 Temmuz 2007 Kaynak: Vatan
İstanbul Sapphire projesi, Türkiye’nin en pahalı residence’ı unvanını eline geçirecek.

İstanbul Levent’te inşa edilen İstanbul Sapphire, gayrimenkul sektöründe birçok ilke ve rekora imza atacak. 2009’da tamamlanacak projede, en ucuz evlerin metrekaresi 7 bin dolardan başlayacak. Böylece Sapphire, metrekaresi ortalama 4 bin dolarla İstanbul’un en pahalı residence’ı olan Bellevue’yü geçmiş olacak.

Dubai’deki Cityscape Fuarı’nda özgün mimarisiyle ödül kazanan İstanbul Sapphire, yavaş yavaş gökyüzüne doğru yükseliyor. İstanbul’un en değerli bölgesi Büyükdere Caddesi’nde yapımı devam eden İstanbul Sapphire projesi hakkında bilgi veren Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, “Maliyetten kaçınmıyoruz. Sadece Türkiye’de değil dünya çapında adından söz ettirecek bir proje yapıyoruz” dedi.

22 farklı tipte daire var
22 farklı tipte toplam 157 residence’ın olduğu İstanbul Sapphire’de farklı alternatifler sunduklarını belirten Kiler, şöyle devam etti:

“İstanbul Sapphire gündeme geldiği ilk günden beri, yoğun ilgi gördü. Henüz resmi satışa geçilmemiş olmasına rağmen, proje hakkında çeşitli kaynaklardan bilgi sahibi olan müşteriler ön talepte bulundu. Resmi satışa Ekim ayında çıkmayı düşünüyoruz. Şu an fiyatlarımız daire 700 bin dolar ile 5 milyon dolar arasında değişiyor. Büyükdere Caddesi her gün büyük değer kazanıyor. Bizim de projeyi satmak için acelemiz yok.”

Ekolojik gökdelende 200 metrede bile balkona çıkıp, Boğaz havası alınıyor
İstanbul Sapphire projesinin kendileri için bir prestij olduğunu vurgulayan Nahit Kiler, “Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. İstanbul Sapphire ekolojik özelliğiyle dikkat çeken bir gökdelen ve ülkemizin ilk çevre dostu gökdeleni olacak. Camlardaki mantolama sistemi sayesinde enerjiden yüzde 25 oranında tasarruf sağlanacak. Dışarıdan gelen doğal havanın da kullanılması binada yaşayanlar için tamamen doğal bir ortam sunuyor. Residence’ların tavan yüksekliği dört metre olacak” dedi. Kiler, “200 metrede camınızı açabilir, balkonunuza çıkabilir ve İstanbul’un muhteşem manzarasını izleyebilirsiniz. 163 metrede Boğaz’a nazır golf pratik alanıyla da bir ilki gerçekleştirdik” diye konuştu. İstanbul Sapphire’in 261 metre ve 54 kat yüksekliğe sahip olarak tamamlandığında Türkiye’nin en yüksek binası olacağını ifade eden Nahit Kiler, projede alışveriş merkezinin de bulunacağını ekledi.

Yeni konut projeleri yolda
Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Beylikdüzü ve Kartal’da konut projesi yatırımlarına devam edeceklerini söyledi. Kiler, Zonguldak ve Kütahya’nın ilk alışveriş merkezlerini de inşa edeceklerini kaydetti.
YorumlarYorum Sayısı: Henüz hiç yorum yapılmamışBütün yorumları forumda okuyun!
Bütün yorumları forumda okuyun!
Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.