Haberler

Keles Belediyesi'ne yeni hizmet binası

Tarih: 23 Temmuz 2007 Kaynak: Zaman Yazan: Mustafa Ballı
Bursa'nın şirin ilçelerinden Keles, yeni belediye binasına kavuştu. Keles Belediyesi yeni hizmet binasının açılışı, geçtiğimiz günlerde AK Parti Bursa milletvekillerinden Grup Başkan Vekili Faruk Çelik ve Faruk Ambarcıoğlu'nun yanı sıra Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Yıllardır derme çatma bir binada hizmet veren Keles Belediyesi, bundan böyle modern yeni mekanında vatandaşlara hizmet sunacak. Belediye hizmet binasıyla birlikte, Bursa-Keles arasındaki 15 km.'lik yol çalışması da trafiğe açıldı. Daha önce sağlık ocağından hastaneye dönüştürülen Keles Devlet Hastanesi'nin açılışı da aynı gün gerçekleştirildi. İlçede Toplu Konut İdaresi tarafından bir süre önce temeli atılan 64 konutun yapımı da hızla devam ediyor. Açılışta konuşan Keles Belediye Başkanı Mustafa Bektaş, kısa sürede söz konusu yatırımları ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Bektaş, "Keles, Türkiye'nin en gelişmiş illerinden biri olan Bursa'nın bir ilçesi olmasına rağmen bugüne kadarki ihmallerden dolayı Doğu'nun en ücra köşesindeki bir ilçeden farksızdı. Ancak son 2 yılda aldığı hizmetler sayesinde yeni kuruluşlara kavuştu. Keles ilçemiz artık gerek altyapı, gerekse üstyapı hizmetleriyle yepyeni bir görünüme kavuştu." diye konuştu.
Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.