Haberler

Fakülte Binaları Yapımı Devam Ediyor

Tarih: 24 Temmuz 2007 Kaynak: Bayburt Belediyesi
Bayburt Üniversitesinin alt yapısını oluşturacak olan fakülte binalarının yapımı aralıksız devam ediyor. Bayburtlu işadamı Kazım Erdem tarafından yaptırılan Eğitim Fakültesi binasını ziyaret eden Bayburt Milletvekilleri Ülkü Güney, Fetani Battal, Fakülte Dekanı Ahmet Gürses, işadamı Kazım Erdem ve Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin, çalışmaları yerinde inceledi.

Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada "Sayın Başbakanımız Bayburt’u ziyaretinde Üniversite sözünü bizlere vermiş oldu. Bu bizler için sevindirici bir haber, üniversitemizin alt yapısı olarak değerlendirdiğimiz Yüksekokul ve Fakülte binalarının biran önce tamamlanması konusunda üzerimize düşen görevleri yerine getirmemiz şart olmuştur. Hizmet merdivenlerini yorulmadan süratli bir şekilde çıkarak hedeflerimize bir bir ulaşmaktayız" diyen Başkan Çetin, "İlimiz için büyük önem arz eden Üniversite hayalimizi yakın bir süre içerisinde gerçekleşecektir. Milletvekillerimiz başta olmak üzere işadamlarımızdan Sayın Kazım Erdem gayretli çalışmaları ve yaptırdığı Eğitim Fakültesi’nin yapımı için gönlünü ortaya koymuş olmasından dolayı kendisine ve ayrıca bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, Yerel kalkınmada Bayburt, belirlemiş olduğu bütün hedefleri bu azim ve gayret içerisinde yakalayacaktır." Diye konuştu.

Fakülte binalarının en kısa süre içersinde hizmete sunulması için zamanla yarışan yetkililer geleceğe umutla bakıyorlar.
Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.