Haberler

İnşaatçılar Erdoğan’dan duyarlı tavır bekliyor

Tarih: 26 Temmuz 2007 Kaynak: Hürriyet Ankara
Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Şükrü Koçoğlu, tek başına ikinci kez iktidar olan AK Parti’nin sorumluluklarının arttığını ifade etti.

Koçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, genel seçim öncesi ortaya atılan koalisyon beklentilerini benimsemeyen milletin, önce istikrar mesajı vererek, AKP’yi daha da güçlendirerek tek başına iktidar yaptığını dile getirdi.

Tek başına ikinci kez iktidar olan AKP’nin sorumluluklarının arttığına işaret eden Koçoğlu, şunları kaydetti:

"Seçimden başarıyla çıkan ve yeniden tek başına iktidar olan AKP’nin önünde bulunan birinci sorun, yeni cumhurbaşkanı seçimidir. İktidarın, geçmişte yaşanan olumsuzlukları da dikkate alarak, sorumlu, titiz davranacağına, duyarlı bir tavır sergileyeceğine inanıyorum. Enflasyonu kontrol altına almak suretiyle ekonomide sağlanmış bulunan istikrar ortamının da devamı şarttır. Bu yönde aynı kararlılıkla devam etmek ve bir taraftan üretim artışı ve büyüme hızındaki istikrar sürdürülürken, diğer taraftan işsizlik sorununa çözüm açısından tutarlı ve kalıcı adımlar atılmalıdır. Terörün önlenebilmesi için de siyasi kararlılık şarttır. Kurulacak yeni hükümetin, hiçbir ayrım yapmaksızın, toplumun her kesimine eşitlik kurallarını dikkate alan bir hizmet anlayışı içinde olması gerektiğine inanıyorum."
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.