Haberler

TOKİ inşaatları ihaleye çıkarıldı

Tarih: 8 Şubat 2008 Kaynak: Dünya
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Çankırı-Kurşunlu, Eskişehir Çankaya Vadişehir ile Erzurum Palandöken Yıldızkent'e konut ve sosyal donatı inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı.

Çankırı - Kurşunlu
Çankırı Kurşunlu'ya 384 adet konut ve 16 derslikli ilköğretim okulu, cami, şadırvan, ticaret Merkezi olmak üzere sosyal donatı ile adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi inşaatları yaptırılacak. İhale, 20 Mart 2008 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek. Yer tesliminden itibaren toplam 550 günlük süreyi kapsayacak olan konut ve sosyal donatı inşaatı ihalelerine tüm istekli firmalar katılabilecek. Buna göre ihalede yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak. Konutlar tünel kalıp sistemiyle sosyal donatılar ise konvansiyonel kalıp sistemiyle gerçekleştirilecek.

Eskişehir Çankaya Vadişehir
TOKİ Eskişehir Çankaya Vadişehir 2. etapta tünel kalıp sistemiyle 400 adet konut ve adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini yaptıracak. Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi 21 Mart 2008 tarihinde saat 10.00'da "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek. Tüm isteklilere açık olan ihalede yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak. TOKİ ayrıca Eskişehir Çankaya Vadişehir 3.etapta 952 adet konut, 1 adet ticaret merkezi inşaatı ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenlemesini de ihaleye çıkardı. Yer tesliminden itibaren toplam 580 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi 21 Mart 2008 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. Tüm istekli firmaların katılabileceği ihale ile söz konusu yerde tünel kalıp sistemiyle betonarme karkas 952 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 1 adet ticaret merkezi inşaatı ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi işleri yaptırılacak.

Erzurum Palandöken Yıldızkent
Öte yandan Erzurum Palandöken Yıldızkent 1. bölgeye 816 adet konut ile genel, adaiçi altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptıracak. Tünel kalıp sistemiyle betonarme karkas 816 adet konut ile genel, adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı işi ihalesi 25 Mart 2008 tarihinde saat 10.00'da "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek. Yer tesliminden itibaren 660 günlük süreyi kapsayacak olan ihaleye tüm istekliler katılabilecek.

İhale şartları
Çankırı-Kurşunlu, Eskişehir Çankaya Vadişehir ile Erzurum Palandöken Yıldızkent konutları ve sosyal donatı inşaatları ihalelerine katılmak isteyenler, ihale dokümanını Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İhale Dairesi Başkanlığından görebilecekleri gibi her iş için ayrı bedel ödeyerek aynı yerden temin edebilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek. Buna göre ihale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak. Tamamı için teklif verilecek olan ihalede firmalar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
Takip
YorumlarYorum Sayısı: Henüz hiç yorum yapılmamışBütün yorumları forumda okuyun!
Bütün yorumları forumda okuyun!
Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.