Haberler

Görsel yönetimi bilen markalar ayakta kalır

Tarih: 1 Mayıs 2008 Kaynak: Akşam
Perakende sektöründe görsel yönetim ve yaratıcılığın önemine dikkat çeken "Perakende Tasarımında Yaratıcılık Konferansı" İstanbul'da yapıldı. Konferansın düzenleyicisi Odak Eğitim Danışmanlık'ın kurucusu ve İzmir Ekonomi Üniversitesi öğretim üyelerinden Semra Sevinç, konferansın açılışında yaptığı konuşmada, günümüzde perakende sektöründe tasarım ve görsel yönetimin olmazsa olmaz bir kural haline geldiğine dikkati çekti.

Walt International Başkan Yardımcısı Brian Dyches da, perakende tasarımcısı olarak Walt International'daki deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Aynı zamanda Financial Times ve Washington Post'ta köşe yazarlığı yapan Dyches, sunumunda, 2008 yılının en başarılı mağaza ve market tasarımlarından örnekler verdi. Dyches, görsel yönetim ile marka ilişkisinden müşteri sadakatine kadar geniş bir yelpazede sektörün üzerinde durması gerekenleri dile getirerek, büyüme stratejileri içerisinde görsel yönetimin olmazsa olmaz kural haline geldiğini ifade etti. Dünyada "deneyim tasarımı gurusu" olarak tanınan Türkiye kamuoyunun Doğuş OtoMotion'un tasarımcısı olarak bildiği Walte Behnke, müşteri deneyimi tasarımının insanlarda markaya karşı güçlü bir bağ yarattığından yola çıkarak, perakende sektörünün görsel yönetim uygulamaları ile bu bağı nasıl güçlendirdiğini anlattı.
Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.