Haberler

50 milyar dolarlık proje A Plus fuarında buluştu

Tarih: 4 Mayıs 2008 Kaynak: Sabah
JNR Fuarcılık tarafından Hilton'da gerçekleştirilen A Plus Gayrimenkul Fuarı'nı 10 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar, bugün sona erecek.

JNR Fuarcılık tarafından düzenlenen A Plus Gayrimenkul Fuarı, dün İstanbul'da Hilton Convention&Exhibition Center'da başladı. 50 milyar dolarlık konut projesinin tanıtımının yapıldığı, bu yıl ikincisi düzenlenen fuarı, 10 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. A Plus Gayrimenkul Fuarı'nda, şirketlerin yeni projeleri de görücüye çıktı. Arkon İnşaat'ın yeni projesi Arkon Park Residence ile GMO Yapı Grubu'nun Sahrayıcedid'deki Towerfly projesi de ilk defa fuarda tanıtıldı.

100'den Fazla Proje 
4 bin metrekarelik alanda 100'den fazla projenin tanıtıldığı fuarla ilgili olarak JNR Fuarcılık İcra Kurulu Başkanı Zeynep Özal, uluslararası boyutta yaşanan ekonomik çalkantıların inişli çıkışlı bir grafik göstermesine rağmen, 2008'in özellikle sektör açısından istikrarlı geçeceğini söyledi. Faizlerin önümüzdeki dönemde düşüş göstereceğini savunan Özal, amaçlarının A plus alıcılarla projeleri, yine A plus bir ortamda bir araya getirerek seçkin bir innovasyon yaratmak olduğunu kaydetti. Gayrimenkul şirketleriyle birlikte banka ve finans kuruluşlarının da katıldığı A Plus Gayrimenkul ve Finans HizmetleriFuarı'nda depreme dayanıklı özel konutlar, milyon dolarlık konutlar, villalar ve yaz aylarının yaklaştığı bugünlerde ilginin arttığı güney sahillerindeki projeler de satışa sunuldu. Bugün sona erecek fuarda yer alan şirketlerin bazıları şöyle: Aşçıoğlu İnşaat, Hasko İnşaat, Ofton İnşaat, Arkon İnşaat, GMO Yapı Group, Coldwell Banker, Saral İnşaat, Canan Yapı ve Propa İnşaat. A Plus Gayrimenkul Fuarı'nın dün yapılan açılışında, Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ile Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Murat Kalsın da birer konuşma yaptı.
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.