Haberler

Panelsan Yola Çıktı!

Tarih: 7 Mayıs 2008


Panelsan’ın, yalıtım konusunda insanları bilinçlendirmek ve ürünlerini tanıtmak için hazırladığı “roadshow” aracı, 2008 Yapı Fuarı’ndaydı. Fuarda ilgiyle karşılanan “roadshow”, beş gün boyunca birçok kişiye ev sahipliği yaptı.

Geçtiğimiz senelerde yurtiçi ve yurtdışında birçok fuarda yer alan Panelsan, alışılmışın dışına çıkarak, tüm fuarlara bu araç ile katılacak.

Ankara Polatlı Organize Sanayi Bölgesi’nde 2003 yılından bu yana ısı yalıtım dolgulu kompozit panel ve EPS ısı yalıtım levhaları üretimi konusunda faaliyet gösteren ve geçtiğimiz sene 14 bin metrekarelik kapalı alana sahip tesisini kullanıma açan Panelsan, cephe panellerinden yaklaşık 2 ay gibi bir sürede imal edilen tırını yola çıkararak, yalıtım bilincini artırmayı hedefliyor.

Yaklaşık 13 metre uzunluğa sahip olan araç, sunum yapılacak alanda kapağı açılarak 7 metrekarelik kullanım alanına sahip bir toplantı ve sunum merkezine dönüşüyor. Estetik ve fonksiyonel bir tasarıma sahip olan aracın iç bölümünde hem ürünler sergileniyor, hem tanıtımlar yapılabiliyor.

Sektöründe birçok ilke imza atan ve geçtiğimiz sene küresel ısınma konusunda hassasiyetle çalışmalar yapan Panelsan, ekonomik, etkin ve sağlıklı bir çözüm olan yalıtımı geniş kitlelerle buluşturuyor. Yapı Fuarı sonrasında çeşitli bölgelerde faaliyet gösterecek olan araçta, ürün tanıtımları, yalıtım ile ilgili bilgilendirme toplantıları ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

“Yalıtım için en doğru yol” sloganıyla yola çıkan Panelsan, “roadshow” ile yıl içerisinde Türkiye’nin birçok bölgesinde, binlerce insanla buluşmayı hedefliyor.
Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.