Haberler

'CEP Trafik Projesi' yeniden değerlendirilecek

Tarih: 21 Mayıs 2008 Kaynak: Dünya
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Büyükşehir Belediye Meclisinin "CEP Trafik Projesi"ni veto etmeyerek, yeniden değerlendirilmek üzere ilgili müdürlüğe iade etti.

İBB'den yapılan yazılı açıklamada, bazı basın organlarında projenin Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından veto edildiği haberlerinin çıktığı belirtilerek, "Konu yanlış anlaşılma veya yetersiz bilgilendirmelerden dolayı kamuoyuyla eksik paylaşılmıştır. Proje, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisinde veto edilmemiş, Hukuk ve Trafik Komisyonlarınca yeniden değerlendirilmek üzere Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığının ilgili müdürlüğüne iade edilmiştir" denildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Müdürlüğün teklifi, Hukuk ile Trafik ve Ulaşım Komisyonları tarafından müştereken incelenmiş olup, eksikliklerin giderilmesi için müdürlüğe iadesi kararlaştırılmıştır. Kaldı ki konunun veto edilmiş olması için (teklifin yeniden değerlendirilmek üzere) ibaresi değil, (teklif komisyonumuzca uygun görülmemiştir) ibaresinin, raporun komisyon görüşü bölümünde yer alması gerekirdi. Belirtilen konu, müdürlüğünce tekrar incelenerek İstanbul Büyükşehir Belediyesinin haklarının ve yükümlülüklerinin daha net bir şekilde düzenleneceği bir protokol hazırlığı yapıldıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisine sunulacaktır."
Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.