Haberler

Elginkan da zincir mağazalar atağına kalktı

Tarih: 19 Mayıs 2008 Kaynak: Radikal
Elginkan Topluluğu E.C.A ve Serel markalarına 100 milyon dolar yatırım yapacak. Grup, Elmor Plus ve Concept’lerin sayısını 20’ye, Elmor Shop’ları da 100’e çıkarmayı hedefliyor.

Elginkan Topluluğu E.C.A ve Serel markaları için Türkiye çapında mağazalar zinciri kuruyor. Sanayi üretimi yapan 10 fabrikası, 20 şirketi ve 3 bine yakın çalışanıyla 55 yıldır ECA ve Serel markalarıyla Türkiye yapı ve ısı sektöründe boy gösteren Elginkan Topluluğu, 2008 yılını ‘mağazacılıkta’ atılım yılı ilan etti. Elginkan Topluluğu’nun yapı sektöründe faaliyet gösteren şirketi Elmor’un adını taşıyan ilk ‘Elmor Plus’ mağazası İstanbul Kozyatağı’nda açıldı. Perakendecilik sektöründeki ilk adımı olan Elmor Plus mağazasıyla topluluk tüketicilere ve sektör profesyonellerine daha yakın olmayı hedefliyor. Elmor Plus’ın Mayıs ayında ikincisi Antalya’da, üçüncü ise Ankara’da açılacak.

Üç farklı konsept
Elginkan Topluluğu, mağazacılık alanındaki atılımını Elmor Plus, Elmor Concept ve Elmor Shop olmak üzere üç farklı konseptte tasarladığı mağazalarla hayata geçiriyor. 2012 yılı sonuna kadar Elmor Plus ve Elmor Concept mağazaları sayısının 20’yi, Elmor Shop’ların ise 100’e ulaşması hedefleniyor. Elginkan Topluluğu, Kozyatağı Elmor Plus mağazasında iş ortağı olarak Aksimum Yapı Malzemeleri A.Ş’nin sektördeki birikimi ve deneyiminden yararlanacak. Teknolojiyi kalite ve estetik ile buluşturan E.C.A ve Serel ürünleri, tüketicilere Kozyatağı Elmor Plus mağazasının 500 metrekarelik geniş ve ferah alanında sunulacak. Elmor Plus Kozyatağı mağazasının koordinasyonu Ali Rıza Yıldırım üzerinden yürüyecek.

Banyo ve mutfakta her şey
Elmor Plus mağazalarında teşhir edilecek E.C.A ve Serel markalı banyo mobilyaları, su tasarruflu armatürler, duş başlıkları, yer-duvar karoları, klozet-küvet, banyo tezgah dolapları ve seramik kaplama malzemeleri tüketicilere geniş yelpazedeki ürün seçenekleri, şık tasarımlar ile sunuluyor. Elmor Plus mağazaları, evini yeni kuran ya da yenileyen herkes için şık, modern ve kaliteli banyo ve mutfak çözümleri sunacak.

Çok sayıda mimarın katıldığı Elmor Plus Kozyatağı’nın açılışında konuşan Elginkan Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Unan, E.C.A ve Serel markaları için 2010’a kadar 100 milyon dolar yatırım planladıklarını söyledi. Yücel Unan, “2008’i mağazacılıkta atılım yılı ilan ettik. Sektör profesyonelleri ve mimarların ürünlerimize rahat bir ortamda ulaşabilmeleri için ‘mağazacılık’ bu yıl yatırım kalemlerimiz arasında önemli bir yerde” dedi.
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.