Haberler

Zorlu tebligatı aldı, Karayolları arazisinde çalışmaları durdurdu

Tarih: 28 Mayıs 2008 Kaynak: Hürriyet
Zorlu Yapı Yatırım’ın, Zincirlikuyu Karayolları arazisinde gerçekleştirdiği zemin iyileştirme ile buna bağlı sondaj çalışmalarını dün itibarıyla durdurduğu bildirildi.

Zorlu Gayrimenkul’den yapılan açıklamada, Danıştay 6. Dairesinin Zincirlikuyu Karayolları arazisinin imar planının yürütmesinin durdurulması kararının resmen tebliğ edilmesi üzerine, arazide gerçekleştirilen zemin iyileştirme ile buna bağlı iksa ve sondaj çalışmalarının durdurulduğu belirtildi. Zorlu Yapı Yatırım Genel Müdürü Levent Ergül, Beşiktaş Belediyesi Başkanlığınca iksa çalışmalarının durdurulması yönünde yapılan resmi tebligat öncesinde Zincirlikuyu Karayolları arazisinde yapılan zemin iyileştirme ile buna bağlı iksa ve sondaj çalışmalarını durdurduklarını kaydetti.

Kararı bekleriz
Ergül, "Danıştay 6. Dairesinin almış olduğu karar kesinleşinceye kadar arazide inşai bir yapı faaliyetine girmemiz söz konusu değildir. Daha önce de vurguladığımız gibi hukuka saygılıyız ve bu konuda yargı mercilerinin aldığı kararlar yönünde hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır. Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu tarafından verilecek karara göre çalışmalarımıza yön vereceğiz" dedi.
YorumlarYorum Sayısı: Henüz hiç yorum yapılmamışBütün yorumları forumda okuyun!
Bütün yorumları forumda okuyun!
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.