Haberler

Trump Tower Şişli'ye satış öncesi büyük talep

Tarih: 2 Haziran 2008 Kaynak: Referans
Dünyanın efsanevi emlak devi Trump'ın New York Merkez Ofisi, Avrupa ve Türkiye'de gerçekleştirdikleri ilk proje olan İstanbul'daki Trump Tower Şişli'de görülmemiş bir başarı yakaladıklarını açıkladı.

Trump Organization Geliştirme ve Devralma İkinci Başkanı Ivanka Trump açıklamada, "İstanbul'daki bu muhteşem emlak projesini Türkiye'deki ortaklarımız ile birlikte inşa etme ve pazarlama konusunda çok heyecanlıyız. Bölgede yatırım yapmak için zamanlamanın mükemmel olduğuna inanıyoruz. Türkiye'nin potansiyel büyüme hızı inanılmaz yüksek. Şişli'deki projemize yatırım yaparken kendimizi güvende hissediyoruz" dedi.

Trump Tower Şişli'de, ideal yaşam tarzı deneyimini dünya standartlarında konfor, servis ve alışveriş merkezi ile birlikte sunacaklarını söyleyen Ivanka Trump, Türkiye'de ve Avrupa'da bu konuda tek olacaklarını açıkladı.

Konut ve ofis merkezleri dışında Trump Tower Şişli'nin dünya markalarını yakalayan mükemmel bir alışveriş merkezi olacağı da belirtilen Trump'ın New York Merkez Ofisi'nin açıklamasında İstanbul'da hiçbir yerde yaşanılamayacak bir alışveriş keyfinin sunulacağını kaydedildi.

Trump New York Merkez Ofisi'nin açıklamasında şöyle denildi: "Trump Tower Şişli, satış öncesi dönemine büyük bir taleple giriyor. Trump ve Türkiye'deki ortaklarının birlikte gerçekleştirdikleri başarılı lansmanla konutlar arkadaş ve aile çevrelerine satılmaya başlandı.

Satış öncesinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Kat planları, iç tasarım ve kullanılacak malzemeler Trump standartlarına göre belirleniyor. Bu standartlar tüm Trump projelerinde olduğu gibi emlak piyasasında sınıfındaki en yüksek çizgide.

Konut ve ofis kulelerinin mükemmelliği ve ince zevkini yansıtacak olan alışveriş kompleksi, Türk insanına, özellikle de kadınlara İstanbul'da başka yerde bulamayacakları mükemmel bir alışveriş deneyimi yaşatacak. Görüşme aşamasında olan markalar arasında Bloomingdales, Saks Fifth Avenue ve Abercromble&Fitch bulunuyor."
Takvim
<<Nisan 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.