Haberler

Merinos Parkı ve Kongre Merkezi'nde sona gelindi

Tarih: 2 Haziran 2008 Kaynak: Zaman Yazan: Fatih Karakılıç
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi ile Merinos Parkı görenleri adeta büyülüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Uluslararası Bursa Festivali'nin sponsoru Bursagaz Genel Müdürü Ertuğrul Altın ve bazı şirket yetkililerine Merinos Parkı ile Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ni gezdirdi.

Basın mensuplarının da katıldığı gezide projeyle alakalı bilgi veren Başkan Hikmet Şahin, Merinos Kentsel Dönüşüm Projesi'nin, yalnızca Bursa'ya değil Türkiye'ye katma değer sağlayacak bir proje olduğunu söyledi. Bursa'nın marka bir dünya kenti olma yolunda attığı adımların en önemlilerinden olan Merinos Projesi'nin, park ve yeşil alan bölümünün yakın zamanda tamamlanacağını ve temmuz ayı sonlarında hizmete açılacağını müjdeleyen Başkan Şahin, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nin ise 2009'da hizmete girmesiyle, kentin kültür yaşamını aydınlatacağının altını çizdi. Şahin, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nin konumu, mimarisi ve altyapısıyla en geniş katılımlı kültürel, bilimsel ve sosyal etkinliklerin gerçekleştirileceği merkez olacağını belirtti.
YorumlarYorum Sayısı: Henüz hiç yorum yapılmamışBütün yorumları forumda okuyun!
Bütün yorumları forumda okuyun!
Takvim
<<Haziran 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.