Haberler

Torba Kavşağı’na acil düzenleme yapılacak

Tarih: 6 Haziran 2008 Kaynak: Hürriyet Yazan: Hakan Altut
Muğla Valisi Ahmet Altıparmak, sık sık kazaların meydana geldiği, pop müzik sanatçısı Barış Akarsu’nun yaşamını kaybettiği Torba Kavşağı’nda gerekli düzenlemelerin bir an evvel yapılması gerektiğini söyledi.

Altıparmak, İl Özel İdaresi Meclis Salonu’nda yapılan İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katıldı. Vali Altıparmak, toplantıda kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerine çeşitli konularda uyarılarda bulundu. İller İdaresi Genel Müdürlüğü görevinde bulunduğu dönemde, kıskançlık, çekememezlik, inatlaşma ve adamcılık yüzünden Türkiye’de çoğu yatırımın atıl durumda olduğunu ve molozlarının atılacak yeri dahi olmadığına tanık olduğunu söyledi. Muğla’da böyle bir durumun söz konusu olmadığını ileri süren Altıparmak, yol ve kavşaklardaki düzenlemeler ile katı atık projesinin sbir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini de savundu. Vali Altıparmak, sık sık yaşanan kazalar nedeniyle, aralarında pop müzik sanatçısı Barış Akarsu’nun da bulunduğu bir çok kişinin yaşamını kaybettiği Torba Kavşağı’nda, bir an önce gerekli düzenlemelerin yapılması gerektiğinin de altını çizdi. Vali Altıparmak, daha fazla can kaybı yaşanmaması için; SİT alanında olduğu ve yakınında bulunan sarnıcın zarar görebilmesi ihtimali nedeniyle Köprülü Kavşak Projesi Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu’na takılan Torba Kavşağı’nın tekrar incelenip, sorunun çözülmesi için Karayolları 2. Bölge Müdürü Şemsettin Zeren’e talimat verdi.
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.