Haberler

En büyük arzumuz fakirlere ev yapmak

Tarih: 16 Haziran 2008 Kaynak: Yeni Şafak
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, gecekondulardan kurtulmak için TOKİ projelerine ihtiyaç olduğunu söyledi. Bayraktar, Ümraniye Çekmeköy Esenşehir Mahallesi'nde TOKİ iştiraki Emlak GYO ve Hektaş İnşaat Şirketler Grubu işbirliği ile hayata geçirilen 'İdealist Kent' 1. Etap konutlarının tapu ve anahtar teslim törenine katıldı.

Gelir Yeni Projelere
Erdoğan Bayraktar, törende yaptığı konuşmada, Türk insanının hayat standardı ve gelir seviyesini artırmanın bu tür projelerle mümkün olacağını söyledi. Bayraktar, şöyle konuştu: “Bu tür projelerle sosyal devlet olmanın gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu tip projelerden elde ettiğimiz kaynakla Türkiye'nin dört bir yanında yeni projeler uygulamaktayız. Gecekondulardan kurtulmak için bu projelere ihtiyaç var. Fakir fukarayı ev sahibi yapmak en büyük arzumuzdur.”

Hektaş Grubu Başkanı İbrahim Ekşi de İdealist Kent'in İstanbul'da ideal olan her şeyi bünyesinde bulunduran bir proje olduğunu söyledi. Ekşi, “Proje, ismine layık bir şekilde ideal eğitim, ideal ulaşım, ideal yatırım ve çevresine dikilmiş olan binlerce ağaç ve bitki ile de ideal çevreci bir projedir” dedi.
Takip
YorumlarYorum Sayısı: Henüz hiç yorum yapılmamışBütün yorumları forumda okuyun!
Bütün yorumları forumda okuyun!
Takvim
<<Haziran 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.