Haberler

Four Seasons Hotel Boğaz’da kapılarını açtı

Tarih: 19 Haziran 2008 Kaynak: Hürriyet
Four Seasons Hotel İstanbul’daki ikinci otelinin kapılarını müşterilerine, Boğaz’ın Avrupa Yakası’nda açtı. Four Seasons Genel Müdürü ve Bölge Başkanı Marcos Bekhit, "Bu güzel şehirdeki ikinci otelimizi açmak bizim için büyük bir mutluluk. İstanbul, kültürler ve tasarımlar mozayiği. İki otelimiz arasındaki sinerji, iki farklı perspektiften yola çıkarak bu şehri her yönüyle yaşama deneyimi sunacak" dedi.

İki ayrı binadan doğdu
166 odalı proje, özgün saray binasına ek olarak geleneksel Türk mimarisiyle tasarlanan iki adet yeni binanın el ele vermesiyle doğdu. Hotelde, Boğaz manzaralı ısıtmalı ve su altı müzikli kapalı yüzme havuzu, spa & hamam, 9 bakım odası, sauna, buhar odası, bir adet özel suit, 3 hamam ve fitness alanı bulunuyor. Modern ve sade bir tasarıma sahip iç mekanlar otelin sahil konumunu yansıtırken, Türk mimarisine özgü dokunuşlar ve geleneksel sanat eserleri, Osmanlı soylularının Boğaz kıyısındaki yazlık yaşamlarına göndermeler yapıyor.

Otel, zincirin şehirdeki ilk oteli olan ve şehrin otantik, tarihi bölümünde yer alan, neoklasik bir hapishane binasından otele dönüştürülmüş olan Four Seasons Hotel Istanbul Sultanahmet’den belirgin şekilde farklılık gösteriyor. Ancak hizmet konusunda, ilk otelin yüceltilen özelliklerinden biri; Four Seasons’a özgü standartların kesintisiz sürekliliği aşikar şekilde görülüyor.
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.