Haberler

Erkeklere özel mutfak yaptılar

Tarih: 23 Haziran 2008 Kaynak: Hürriyet
Yıllardır kadınların hakimiyetinde bulunan, adeta onların kaleleri kabul edilen mutfaklar, günümüzde erkekler için de vazgeçilmez yaşam alanlarına dönüşmeye başladı. Ailelerinin yanından evlenmeden ayrılan, eşlerinden boşanan ve "bekarlık sultanlıktır" diyen erkekler, ’gastroporn’ fenomeninin ortaya çıkışıyla mutfağın önemini keşfettiler. Bugüne dek yemek pişirmenin sadece menemen yapmaktan ibaret olduğunu düşünen erkekler, artık yeni tasarım mutfaklarla düzenli ve pratik mutfakların keyfini sürmeye başladılar.

Maskülen mutfak
Bu yıl kuruluşun 40’ıncı yılını kutlayan Domsan Mutfak, yaptığı hedef kitle araştırmaları ve müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda Türkiye’de oluşan bu yeni trendi ortaya çıkardı. Geniş ürün gamına ’Maskülen Mutfaklar’ı da katarak sektöründe bir yeniliğe daha imza atan şirket, profesyonel bayan tasarımcılar tarafından tasarlanan bu mutfaklarda özellikle erkeklerin istek ve zevklerini dikkate alıyor. Temizlik ve kullanım açısından pratik çözümler sağlayan, tezgah yükseklilerinde, dolap genişliklerine erkeklerin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan erkeklere özel mutfaklarda, fırın eldivenleri halı sahada kaleci eldiveni gibi kullanılabilirken, yüksek yere konan çöp kutuları basket potası işlevi görebiliyor. Ayrıca bu mutfakta ocak çakmağı da zippo vazifesini görüyor.

Yüzde 85’i toplu konuta
Modüler mutfak sektöründeki 40’ıncı yılını dolduran Domsan Mutfak hızla artan toplu konut projelerinin en önemli mutfak markası olma yolunda ilerliyor. Türkiye’nin önde gelen İnşaat Firmalarının yanısıra TOKİ KİPTAŞ ile geçtiğimiz yıllarda birçok ortak projeye imza atan Domsan Mutfak ayrıca Katar ve Romanya’daki Toplu Konut Projelerine de ürünlerini ihraç etmeye başladı. Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında ayda 1400 takım mutfak üretim kapasitesine sahip Domsan Mutfak sektördeki 40’ıncı yılına 14 milyon 500 bin dolarlık bütçe ile girdi. Üretiminin yüzde 85’ini toplu konut inşaatlarına yönelik gerçekleştiren Domsan Mutfak geçen yıl yaklaşık 9 bin civarında mutfak üretti.
Takvim
<<Haziran 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.