Haberler

Galatasaray Adası'ndaki ilave yapılar sökülüyor...

Tarih: 23 Haziran 2008 Kaynak: İstanbul Büyükşehir Belediyesi


Galatasaray Adası'ndaki tekne bağlama yerleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekiplerince söküldü. Çelik konstrüksiyon üstü brandanın sökülmesi için ise ikazda bulunuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Boğaziçi İmar Müdürlüğü, Galatasaray Adası'ndaki çelik konstrüksiyon üstü brandayı söktü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı, bugün bazı basın-yayın organlarında konuyla ilgili yeralan haberler üzerine bir basın açıklaması yaptı. Galatasaray Adası'ndaki tekne bağlama yerlerinin Büyükşehir Belediyesi'nin ikazı üzerine söküldüğünün vurgulandığı açıklamada şöyle denildi;

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nce, tesbiti yapılan ve yıkım kararı olan, Galatasaray Adası’ndaki tekne bağlama yerindeki ilavedir. Bu durum, ilgililerine verilen sürenin dolması üzerine, söktürülerek, temizlemiş ve gereği yerine getirildi. Habere konu olan ve tebligatla uyarı alan kısım ise, Maliye Hazinesi mülkiyetinde bulunan ve daha önceden yapıldığı anlaşılan çelik konstrüksiyon üstü brandadır. Sökülmesi hususunda ilgililerine süre verilmiş olup, ilgililerince sökülmemesi durumunda, 775 sayılı Yasa kapsamında Boğaziçi İmar Zabıta Amirliği tarafından işlem yapılarak sökümü gerçekleştirilecektir."
Takvim
<<Nisan 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.