Haberler

Ferdi Tayfur, Adana’da inşaatla büyüyecek

Tarih: 2 Temmuz 2008 Kaynak: Hürriyet Yazan: Abdullah Yangın
Arabesk müziğin ünlü sesi Ferdi Tayfur, memleketi Adana’da yaptırdığı 50 konutun tamamını satarken, yeni konutlar için de harekete geçti.

Tayfur, bir etkinlik için gittiği Adana’da, doğduğu ve büyüdüğü kenti çok sevdiğini, uzakta olmamasına rağmen sürekli memleket özlemi çektiğini söyledi. Yakınlarının büyük çoğunluğunun halen Adana’da yaşadığını belirten Tayfur, "Adana benim memleketim, doğma büyüme Adanalıyım. Burada kız kardeşlerim yeğenlerim var, kimsenin haberi olmadan sık sık Adana’ya gelip gidiyorum" dedi.

Sloganı ’ucuz konut’
Unkapanı’na adım attığı günden beri kendisini büyüten kent olan Adana’ya yatırım yapmak istediğini belirten Ferdi Tayfur, ilk adımı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ın oğlu Gökhan Durak ile birlikte yerel bir televizyon kurarak attığını, daha sonra ise inşaat sektörüne yöneldiğini anlattı. "Ucuz konut" sloganıyla yaklaşık 5 yıl önce merkez Seyhan ilçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde inşaat sektörüne girdiğini belirten Ferdi Tayfur, "Burada 50 konutluk bir projemiz vardı. Bu proje tamamlandı. Konutlarımın tamamı satıldı. Yine Adana’da inşaat işine devam edeceğim" dedi.

Projelerim sürecek
İnşaat dışı başka bir sektöre yatırım yapmayı düşünmediğini ifade eden Ferdi Tayfur, Seyhan’da Döşeme Mahallesinde yapımını planladığı yeni konutlar için bir arsanın alımını gerçekleştirdiğini, mimarların konutlar için proje çizimlerini sürdürdüğünü kaydetti. Bir kaç kişi de olsa, iş imkanı yaratmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirten Tayfur, "Memleketime yatırım yapmak beni çok duygulandırıyor, yeni bir arsa arayışım yine var. Projelerimin devamı gelecek" diye konuştu.

Yeni albüm de yolda
İnşaat sektöründe yeni olduğunu belirten Ferdi Tayfur, asıl mesleğini bırakmayı ise hiç düşünmediğini söyledi. İnternet üzerinden yapılan indirmeler nedeniyle müzik sektörünün zor günler geçirdiğini, Unkapanı’nın adeta bittiğini belirten Tayfur, "internet üzerinden mp3 indirilmesi korsanı da bitirdi. Korsanlar ağlıyor, biz de korsanı arıyoruz. (Neredeyseniz çıkın sizin zamanınızda daha iyiydik) diyoruz" diye konuştu. Tüm olumsuzluklara rağmen, sevenlerini mutlu etmek için yeni albüm çalışmalarının sürdüğünü anlatan Tayfur, repertuvar çalışmalarının sürdüğünü, yeni albümün de yaz sonunda piyasada olacağını bildirdi.
Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.