Haberler

Kırklar Kilisesi Sokağı Törenle Açıldı

Tarih: 17 Temmuz 2008
Restore edilerek yepyeni bir çehre kazanan Kırklar Kilisesi Sokağı’nın açılışı, Mardin Metropoliti Saliba Özmen, Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi, Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar, Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu ile 2008 yılında Gülen Boya’nın iletişim yüzü olan Ajda Pekkan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi, “Yaşadığımız yüzyılda şirketler yaşadıkları toplumun sosyal, çevresel ve ekonomik kaygılarını, kendi faaliyetlerinin bir parçası haline getirerek kendi iş stratejilerinin vazgeçilmez bir parçası olarak uygulamalı, yaşadıkları topluma karşı sorumluluklarını yerine getirmelidir. Bu anlayış çerçevesinde global rekabette fark yaratmak için değer yaratmak, yerel ve evrensel değerleri korumak zorundadırlar. Toplumun yerel değerlerini, evrensel mirası, dünya ve ülke zenginlikleri arasında tutmak, onları yaşatmak Gülen Boya yapısındaki şirketlerin önemli sorumlulukları arasındadır. Biz de bu sorumluluk duygusu ile Türkiye’nin tarihi mirasını ‘Yıllarca Genç Kılacak’ projeler üretmeye devam ediyoruz.

Mardin projesini hem ülkemizin, hem de Gülen Boya’nın itibarı olarak tanımlıyoruz. Bu ülkeden kazandığımızı bu ülke değerlerine aktarmayı en önemli sorumluluğumuz olarak görüyoruz. 3 sene önce başladığımız Mardin yolculuğumuza bir yeni proje daha ekleyerek devam ederken ‘hoşgörünün şehrini’, Gülen Boya’nın ‘Yıllarca Genç Kalacaklar’ listesine eklemeyi büyük bir onur kabul ediyoruz. 3 sene önce bu projeye başladığımızda proje, uluslararası basın tarafından büyük bir ilgi ile karşılanmış ve ardından Mardin’e yönelik proje sayısında önemli bir artış görülmüştü. Bu yönü ile baktığınızda da ülke değerlerinin korunmasına yönelik attığımız bu adımdan büyük bir mutluluk duymaktayız.

Gülen Boya olarak, ürettiğimiz ürünlerin ve hizmetimizin kalitesi ile bu ülkeye karşı sorumluluklarımızın farkında olarak, önce Mardin’in ‘Yıllarca Genç’ kalması ardından Gülen Boya ile Türkiye’nin değerlerinin ‘Yıllarca Genç Kalması’ en büyük hedefimiz” açıklamasında bulundu.

 

Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.