Haberler

Koç'a "Mavişehir'e marina yap" çağrısı

Tarih: 12 Eylül 2008 Kaynak: Yeni Asır Yazan: Murat Şahin
Koçtaş Çiğli açılış törenine katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, 300 yat kapasiteli yerin ayrıldığını belirtti.

Koçtaş, İzmir'de 3. mağazasını dün Çiğli'de hizmete açtı. Açılış törenine katılan Koç Holding Yönetim Kurulu Mustafa Koç'a Mavişehir'de Marina yatırımı yapması için de çağrıda bulunuldu. Koçtaş Çiğli mağazasının açılış törenine katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Mavişehir'de 300 yat kapasiteli marina yeri ayrıldığını belirterek, Koç'tan bu bölgeye yatırım yapmasını istediği belirtildi. Koç'un da konuyla ilgili olarak kendisine dosya göndereceklerini belirten Kocaoğlu'na, "Dosyayı gönderin, inceleyelim" dediği öğrenildi. 300 yat kapasiteli Marina'nın yeri Mavişehir bloklarının sonunda, yeni açılan Koçtaş mağazasının karşısında deniz kıyısında yer alıyor.

Başkanlardan İlgi
Mülk Sahibi İsmail Cirit'ten kiralanan alan üzerinde İzmir'de 3. mağazasını açan Koçtaş'ın açılış törenine belediye başkanları büyük ilgi gösterdi. Törene, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut ile birlikte İTO Meclis Başkanı Necip Kalkan, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ile holding ve Koçtaş yöneticileri katıldı. Törende konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, İzmir'de ilk mağazalarını 1996'da açtıklarını belirterek, bugün açılan Çiğli mağazasıyla Türkiye'de 19 mağazaya ulaştıklarını söyledi.

Hedef 68 Mağaza
2012'de Türkiye'de 68 mağazaya ulaşma hedefleri olduklarını anlatan Koç, "6 bin metrekarelik Çiğli Koçtaş mağazamızla birlikte tüm Türkiye'de toplam satış alanımız 100 bin metrekareyi geçti. Koçtaş mağazalarımızdaki uygulamalar Uzakdoğu'da, Çin'de incelenerek örnek alınıyor. Önümüzdeki dönemde başarı çıtamızı daha da yukarıya taşıyacağız. İzmir'deki üçüncü mağazamızda çağdaş konforlu bir alışveriş ortamı yaratmaya çalıştık. Gelişim planlarımızda İzmir'in her zaman özel bir yeri oldu. Olmaya da devam edecek. Bu şehirde her zaman daha iyisini vermek üzere cesaretlendik. İzmirlilerin ilgisinin ve güveninin karşılığını verebilmek için her zaman çok çalıştık" dedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Koç Grubu'nun Türkiye'de birçok ilke imza attığını ve her bakımdan örnek olduğunu belirterek, yatırımları için kendilerine teşekkür ettiğini söyledi. Kendisinin de iş yaşamında Koç Ailesi ile yıllardır birlikte çalıştığını anlatan Kocaoğlu, bu nedenlede Belediye Başkanı olarak Koç Grubu'nun yeni bir tesisini hizmete açmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut ise yaptığı konuşmada yatırım için Koç Grubu'na teşekkür ettiğine işaret ederek, Koçtaş Çiğli Mağazası'nın işyeri ruhsatını Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'a takdim etti. Konuşmaların ardından mağazanın açılış kurdelası kesildi. Konuklar daha sonra mağazayı gezerek bilgi aldı.
Takvim
<<Nisan 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.