Haberler

Balıkesir'e 38 park daha yapılıyor

Tarih: 10 Ekim 2008 Kaynak: Yeni Şafak
Balıkesir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Zerrin Ağyar, önümüzdeki iki ay içerisinde, 38 yeni dinlenme ve çocuk parkı ile 11 fitness parkı yapacakları söyledi.

Balıkesir Belediyesi, bu sezonda yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde, dinlenme ve çocuk parkı yapımına hız verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, önümüzdeki iki ay içerisinde, 38 yeni dinlenme ve çocuk parkı ile 11 fitness parkı yapacakları bildirildi.

Park ve yeşil alan çalışmalarının kış aylarında da devam edeceğin kaydeden Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Zerrin Ağyar, "Artık mevsim şartlarının değişmesiyle, yol ve kaldırım çalışmalarında sona gelindi. Altyapı ve yol yenileme çalışmaları tamamlanan mahallelerde, bizim ekipler park ve yeşil alan çalışmalarına başlıyor. Önümüzdeki günlerden itibaren, ağırlıklı olarak mahallelerde dinlenme ve çocuk parkları ile yeşil alan çalışmalarına ağırlık vereceğiz" diye konuştu.

Zerrin Ağyar, iki ay içerisinde kent merkezindeki 18 farklı mahallede yapımı planlanan 38 yeni dinlenme ve çocuk parkından 11'ine, açık hava fitness üniteleri konulacağını da sözlerine ekledi. Halkın ve özelikle de gençlerin spor yapma ihtiyacına cevap vermek amacı ile bu yılki iş sezonunda yapımına başlanan semt spor sahaları tamamlandı. İlk çalışmaları Temmuz ayında başlanan 7 adet semt spor sahası, son düzenlemelerin tamamlanması ve aydınlatma araçlarının montajından sonra mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak. Zeminleri özel bir boya ile boyanan sahalarda, minyatür futbol ve basketbol oynanabiliyor. 2. Gündoğan, Adnan Menderes, Bahçelievler, Sakarya, Üçpınar yolu Hasköy Camii karşısı, Gazi Osman Paşa ve Hasan Basri Çantay mahallelerinde yapılan semt sahalarının sayılarının, önümüzdeki dönemde daha da arttırılacağı bildiriliyor.
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.