Haberler

Hanlar Bölgesi için 3 proje hazırlanıyor

Tarih: 21 Ekim 2008 Kaynak: Olay
Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Hanlar Bölgesi ile ilgili 3 ayrı proje çalışması yapıldığını belirterek, bunların içinden kurulacak değerlendirme komitesiyle en uygun olanının belirleneceğini söyledi.

Gemlik Taşıyıcılar Kooperatifi ile Bursa Terziler Odası`nın yönetim kurulu üyeleri Başkan Hikmet Şahin`i Tarihi Belediye Binası`nda ziyaret etti. Gemlik Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fehmi Arslan, ziyarette Başkan Şahin`e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Arslan, Başkan Şahin`in hem Bursa`ya hem de ilçelerine yaptığı hizmetlerle iz bıraktığını belirterek, “Başkanımızın yeni dönemde Gemlik, Mudanya, Kestel ve Gürsu gibi Büyükşehir Belediyesi`ne sonradan bağlanan ilçelere yönelik büyük projeleri olduğunu duyunca çok heyecanlandım. Başkanımızın her zaman yanındayız” diye konuştu.

Gemlik Deniz Derin Deşarjı, içme suyu ve kanalizasyon gibi birçok altyapı ve çevre yatırımına bu dönemde başlandığına dikkat çeken Arslan, “Gemlik özlediği hizmetle bu dönemde kavuştu” dedi.

Başkan Hikmet Şahin de, Gemlik`e yapılacak yatırımların bitmediğini söyleyerek, “Gemlik`te yapacak çok işimiz var” dedi. Gemlik Terminali`nin çalışmalarıyla ilgili konuklar bilgi veren Şahin, “Terminal binasının inşaatı bitti. Tefrişatıyla ilgili çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Binadaki ufak tefek eksiklerin tamamlanmasının ardından terminal faaliyetine başlayacak. Terminaldeki esnafın da Gemliklilerden oluşmasını istiyoruz ve bu anlamda çalışmalarımız sürüyor” dedi. Gemlik`te yıllardır konuşulan bir konuyu daha çözüme kavuşturmanın heyecanını yaşadığını dile getiren Başkan Şahin, “Gemlik Terminali`nin Kasım ayında hizmete açmayı planlıyoruz. Terminal faaliyete geçtiğinde, Gemlik`ten gerek şehirlerarası gerekse köy ve beldelere ulaşım rahatlayacak” şeklinde konuştu.

Şahin, Bursa Terziler Odası Başkanı Ferit Elseven ile yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde yaptığı açıklamada, Hanlar Bölgesi Projesi hakkında bilgi verdi. Halen konuyla ilgili 3 ayrı proje çalışması yapıldığını, bunların kurulacak değerlendirme komitesiyle en uygun olanının belirleneceğini anlatan Şahin, “Bursa`mız için daha güzel işler yapabilmek adına, tek başımıza değil ortak akılla yola çıkıyoruz. Amacımız, hanların ve tarihin önünü açarak, hak sahiplerini mağdur etmeden tarihle bugünü buluşturmaktır” diye konuştu.

Bursa`da yaşayan güzel insanlara hizmet etmenin büyük onur olduğunu ifade eden Başkan Şahin, “Biz, bu milletin efendiliğine değil, hizmetkarlığına soyunduk. Hep birlikte güzel işler yapmaya çabalıyoruz. Önemli olan yaptıklarımızla arkamızda iz bırakmaktır” dedi.

Terziler Odası Başkanı Elseven de, Başkan Hikmet Şahin öncülüğünde, Büyükşehir Belediyesi`nin Bursa`da yaptığı hizmetlerin takdire değer olduğunu ifade ederek, “Çalışmalarınızla Bursa`da köklü değişimlere imzanızı atıyorsunuz. Yatırımlarınızı, gönülden tebrik ediyoruz” dedi.

Elseven, Hanlar Bölgesi projesinin de kendilerini heyecanlandırdığını söyledi.
YorumlarYorum Sayısı: Henüz hiç yorum yapılmamışBütün yorumları forumda okuyun!
Bütün yorumları forumda okuyun!
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.