Haberler

İbrahim Bodur Kaleseramik Vakfı’ndan Sektöre Işık Tutacak Bir Eser

Tarih: 21 Ekim 2008
Dr. (h.c.) İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı ve Kaleseramik AŞ ortaklığı ile hazırlanan “Kalesinterflex Uygulama Teknikleri” kitabı çıktı. Uygulama ustaları, mimarlar, mühendisler, müşteri temsilcileri, bayi teknik elemanları, teknikerler, teknisyenler ve inşaat öğrencileri için uygulama alanında önemli bir kaynak niteliğindeki kitap, inşaat sektöründe bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Dr.İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı ve Kaleseramik AŞ yayını olan “Kalesinterflex uygulama teknikleri’ adlı kitap, ürünün doğru uygulanması ile ilgili sorulara cevap veriyor. Kalesinterflex’in teknik özellikleri yanında, farklı yüzeylere uygulanma teknikleri ve ürünün işlenmesi(kesme, delme, dekor oluşturması vb.) konularının yer aldığı kitap inşaat sektöründe bir ilk olma özelliğini taşıyor. Kalesinterflex uygulamaları öncesinde, uygulamalar anında ve uygulamalar sonrasında karşılaşılabilecek problemleri ortadan kaldırıyor. İnşaat sektöründe tek olan bu kitap, görseller ve detaylı bilgilerle uygulatıcılar için de önemli bir kaynak.

Dr.(h.c.) İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı 1989 yılından bu yana İnşaat sektörüne nitelikli eleman yetiştirmek ve işsiz gençlere meslek edindirmek amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında seramik yer ve duvar karosu kaplamacılığı alanında Meslek Edindirme ve Geliştirme Uyum Kursları açıyor. Kalesinterflex uygulamacılığı alanında geliştirme ve uyum kurslarına katılan ustalara ücretsiz olarak dağıtılacak olan bu kitap tüm eğitim faaliyetlerinde birinci derece kaynak olarak kullanılacak. Bu kaynağın, uygulamacı ustalara kolaylık sağlamanın yanında, mühendis, tekniker, teknisyen vb. teknik personelin de karşılaşacağı sorunları uygulama başlangıcında çözmesi hedefleniyor.
Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.