Haberler

Büyükşehir'den Nilüfer'in Yıldırım Caddesi'ne makyaj

Tarih: 23 Ekim 2008 Kaynak: Olay Yazan: Seyit Gündoğan
Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer İlçesi’nin en işlek caddelerinden Yıldırım’da yıllardır eksikliği çekilen sıkıntıyı çözüme kavuşturuyor.

Yıldırım Caddesi’nde yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında; caddenin trotuvar, bordür ve estetik düzenlemeleri yapılarak, kaldırımları yenileniyor. Çalışmalar kapsamında, elektrik direkleri ve aydınlatma sisteminde de düzenlemeler yapılırken, Yıldırım Caddesi’nde 2 kilometrelik bir alanda asfalt çalışması gerçekleşiyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, AKP Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu, AKP’li Nilüfer Belediye Meclis Üyeleri ve partililerle birlikte Yıldırım Caddesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Kentin imajını yenileyen çalışmalarla Bursa’nın modern bir görünüm kazanmasını sağladıklarını vurgulayan Şahin, Nilüfer İlçesi’nde de diğer tüm ilçelerde olduğu gibi vatandaşların ihtiyaçlarını giderdiklerini söyledi.

Kentte yaşanan değişim ve gelişimin fark edildiğini belirten Şahin, “Bursa’nın fotoğrafı değişiyor. Kentin vizyonuna uygun projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Açıklamanın ardından yapılan çalışmalara parke taşı koyan Başkan Şahin, caddedeki esnafı da ziyaret etti.

“Eski Hal Alanı Park Olacak”...
Öte yandan, Adliye Binası’nın yetersiz kalması nedeniyle yer arayışlarına giren ve Eski Hal’in bulunduğu yere yeni Adliye binası yapmak için imza kampanyası başlatan Bursa Barosu’na, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’den yanıt geld. Konuyla ilgili tartışmalara son noktayı koyan Başkan Şahin Eski Hal’in yeşil alan olarak Bursa’ya kazandıracaklarını söyledi. Bu konuda geri adım atmayacaklarının altını çizen Şahin, “Eski Hal park alanı olacak. Hiç kimsenin imza kampanyası bizi ilgilendirmez. Orası park olacak” dedi.

Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.