Haberler

Termikel Solo ve Ankastre Ürünlerini Dünyaya Sunmaya Devam Ediyor

Tarih: 3 Kasım 2008


Almanya’da 20 yıldır devam eden, en yeni mobilya ve mutfak cihazlarının tanıtıldığı, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören ve 7 farklı merkezde toplam 320.000 m2 alanda gerçekleştirilen MOW 2008 Fuarı’nda, beyaz eşya sektörünün önde gelen markaları yerlerini aldı.

Faaliyete geçirdiği yeni solo ve ankastre mutfak cihazları fabrikasının verdiği ivmeyle, çeşitlilik ve teknoloji olarak daha da hızlı ilerleyen Termikel de MOW Fuarı’nda geliştirdiği solo ve ankastre fırın, ankastre ocak, ankastre buzdolabı, bulaşık makinesi ve davlumbazlarını, başta Almanya olmak üzere uluslararası perakende sektörü ile buluşturdu. IFA ve MOW fuarlarıyla Termikel’in Türkiye’nin ilk 3 ihracatçısından biri olduğunun bir kez daha altını çizdiğini belirten firma yetkilileri, 2005 yılından bu yana Termikel Deutschland GmbH olarak Almanya’da faaliyet gösterdiklerini, 2008 yılı içerisinde faaliyete geçen yeni üretim tesisleri ile Almanya’da var olan ihracat pazarlarını daha da artıracaklarını ifade etti.

MOW Fuarı’nı beyaz eşya sektörü açısından da değerlendiren Bernd Pauli, MOW Fuarı’nın Almanya pazarı için çok önemli olduğunu, özellikle mutfak üreticileri ve ankastre ürün üreticilerinin müşterileri ile buluşma noktası olduğunu ifade etti. Büyük üretim tesislerinin yer aldığı Türkiye’nin, üreten ve satan bir ülke olarak ilerleyebilmesi için, tasarım ve Ar-Ge alanlarına ayrıca önem vermesi gerektiğini, tüm dünyayı derinden etkileyen ekonomik krizin yaşandığı şu dönem içerisinde, ancak teknoloji ve estetik unsurlarla fark yaratılacağının mümkün olduğunu söyledi.

Dünyanın en büyük üç beyaz eşya pazarlarından birisi olan Almanya pazarına özel önem verdiklerini belirten Bernd Pauli, Almanya pazarında üç yıldır faaliyette bulunan Termikel’in, bu pazardan pay alması ve bu payı artırması için gerekli olan kalite ve fiyat avantajına sahip olduğunu söyledi.
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.