Haberler

Emaar'ın projesi 'Dubai Mall' yarın açılıyor

Tarih: 3 Kasım 2008 Kaynak: Hürriyet
Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Emaar'ın geliştirdiği alışveriş merkezi projesi "Dubai Mall", yarın Dubai'de açılacak.

Emaar Türkiye'den yapılan açıklamaya göre Dubai Mall'da, bin 200'ün üzerinde mağaza, 120'den fazla restoran ve kafe, 14 bin araç kapasiteli otopark, 220 altın ve mücevher mağazasının bulunacağı kapalı alan kuyum çarşısı ve 70'den fazla haute couture markaya ayrılmış özel moda alanı bulunuyor.

Dubai Mall, dünyanın iç alanda kurulan en büyük akvaryumu olan Dubai Akvaryum ve Keşif Merkezi ile ise 30 köpek balığıyla birlikte 33 binin üzerinde deniz hayvanına ev sahipliği yapacak.

Ziyaretçi akını bekleniyor
Dünyanın önde gelen markalarından lokal butiklere, zincir mağazalardan perakende devlerine kadar içinde bulundurduğu mağazalarla Dubai Mall'u yılda yaklaşık 30 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Yarın ziyaretçilerine kapılarını açacak olan Dubai Mall'da olimpik ölçülerde buz pateni pisti de yer alacak. Artistik patinaj yarışmalarından buz hokeyi maçlarına ve özel dizaynı ile canlı konserlere sahne olacak pistte, profesyonel eğitmenlerden oluşan bir ekiple tüm seviyeler için özel dersler verilecek. Alışveriş merkezinde "SEGA Republic" adı verilen kapalı alan temalı eğlence parkı da yer alıyor.

Gelişmiş multimedya sistemine ve 22 salonlu dev Cineplex'e de ev sahipliği yapacak olan Dubai Mall'da ziyaretçiler, farklı şekil, renk ve boyutlarda dinamik ve sabit imajların birleşiminden oluşan görsel bir gezintiye çıkacak. Her yaş grubuna hitap eden Dubai Mall'da çocuklar için ise eğlence ve eğitim merkezi KidZania yer alacak.

İngiltere'nin en büyük oyuncak perakendecisi Hamleys de Orta Doğu'daki en büyük mağazasını Dubai Mall'da açacak. İnteraktif istasyonlu 32 bin metre karelik konsept mağazasında 15 bin ürün çeşidi bulunacak..
Takvim
<<Temmuz 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.