Haberler

Revit Türkiye Kullanıcı Grubu Kuruldu

Tarih: 22 Ocak 2009
Yapı Bilgi Sistemi veya İngilizce terimi ile Building Information Management yazılımları dünyadaki mimari proje üretimleri için pek çok ofiste artık daha sık kullanılmaya başlanıyor. Bu yazılımların en kuvvetlilerinden ve yaygın kullanıma sahip olanlardan biri ise Autodesk'in Revit yazılımı. Türkiye'de de gün geçtikçe daha çok kullanıcısı olan ve yapı projelerinin üretiminde ciddi anlamda zaman tasarrufu sağlayan Revit yazılımının Türkiye'deki kullanıcılarının birbirleri ile haberleşmeleri ve ülkede Revit ile ilgili bir kullanıcı birlikteliğinin yaratılmasını amaçlayan bir grup kuruldu.

Autodesk Türkiye, Arkitera Eğitim Merkezi ve Sayısal Grafik girişimiyle kurulan bu gruba, Türkiye'deki Revit kullanıcıları dışında bu paket programı ve BIM (Yapı Bilgi Sistemi) mantığını kavrayarak, bilgi alışverişinde bulunmak isteyen herkes üye olabiliyor. Bu grup ayrıca Revit hakkında yapı sektöründeki herkes için ortak bir soru sorma, bilgilenme ve en son gelişmelerden haberdar olabilme ayrıcalığına sahip olacak.

Gruba kayıt olmak ve detaylı bilgi almak için http://revit.arkitera.com adresine başvurulabilir. Grup üyelerinin birbirleri ile haberleşmeleri için ayrıca interaktif bir forum da açıldı. Foruma erişim içinse http://revit.arkitera.com/forum adresine girmek ve kayıt olmak yeterli.
Takvim
<<Mayıs 2011>>
Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Haber Bölümleri
Haber Kategorileri
Yayınlanan haberlere günlük olarak yukarıdaki takvimden, haberlerin kategorilerine ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.